TIPS GLUE - lepilo za umetne konice Slowianka Povečaj

TIPS GLUE - lepilo za umetne konice

slow-glue

Nov izdelek

Transparentno lepilo za konice Slowianka Nail Trends, je idealno za nanašanje akrila, gela in akrila. Priročen čopič omogoča enostavno in hitro nanašanje lepila na konice. Lepilo se veže hitro in natančno (3-5 sekund), je varno za naravno ploščico in obstojno.

Na voljo 7g.

Več podatkov

5,95 €z DDV

Transparentno lepilo za konice Slowianka Nail Trends, je idealno za nanašanje akrila, gela in akrila. Priročen čopič omogoča enostavno in hitro nanašanje lepila na konice. Lepilo se veže hitro in natančno (3-5 sekund), je varno za naravno ploščico, obstojno, z dolgo življenjsko dobo. Odlikuje ga redka konsistenca in povečana viskoznost, kar omogoča popoln nadzor med nanosom. Ne širi se po nohtu. Zahvaljujoč njej lahko stilisti na krožnik nalepijo tudi okraske in mikrorazpoke.

Ethyl 2-cyanoacrylate Poly(ethyl 2 cyanoacrylate)

Hranite izven dosega otrok. Ne izpostavljajte izdelka vročini. Pred uporabo izdelek pretresite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi! V primeru draženja prenehajte z uporabo izdelka, ter se posvetujete s svojim zdravnikom!

Embalažo po uporabi tesno zaprite! Lepilo hranite stran od sončne svetlobe na temperaturi pod 21 stopinjami Celzija. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Aplikacija: majhno količino pripravka nanesemo na ploščico, kamor bomo nanesli očiščene konice (brezkontaktno ali s kontaktno cono); nanesite lepilo na osrednji in stranski del konic; matirana, razmaščena, očiščena plošča se poveže s konico (najprej pritisnite sredino, nato stranske dele konice); počakamo 3,4 sekunde. Po končanem nanosu plastenko z lepilom dobro zapremo, da v notranjost ne pride zrak. S tem preprečimo, da bi se pripravek pokvaril in izsušil.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: