Infinity Art Forms Slowianka

Nov izdelek

Spoznajte prve, inovativne Infinity Art šablone, ki vam omogočajo ustvarjanje tudi najbolj fensi oblik. Šablone Slowianka so sestavljene iz dveh delov: Infinity Art Forms Master in Infinity Art Forms Wings. In komu so namenjene te šablone za umetne nohte? Idealne za dekorativno, umetniško ustvarjanje. In za ljudi, ki izboljšujejo svoje kvalifikacije, npr. tiste, ki sodelujejo na tekmovanjih. 

Več podatkov

45,95 €z DDV

Umetniške šablone za podaljševanje nohtov Slowianka Nail Trends so šablone za ljudi, ki nadgrajujejo svoje kvalifikacije, znanje, sposobnost in ki se udeležujejo tekmovanj in prvenstev – z eno besedo, želijo se razvijati v smeri nečesa kar je več kot samo salonsko delo. Popoln za ustvarjanje umetniških / avantgardnih / romanskih oblik. Šablone za nohte Infinity Art za popolno dekoracijo in umetniško delo. So edinstvene zaradi svojega dizajna in omogočajo kar nekaj različic kreacij umetnih nohtov.


Ta koncept šablone sestavljata dva dela. Šablone, nameščene na prst pod nohtom, z uravnoteženo dolžino, idealno za vse kreativne oblike. Idealne za krajši ali daljši Stiletto, klasičen Stiletto ali Stiletto s podaljšanimi bočnimi stranicami - v neštetih različicah. Zahvaljujoč pomožnim linijam lahko dosežemo popolno simetrijo na obeh straneh.


Drugi del je EDINSTVEN zadnji del šablone, ki prekriva prst. Tako lahko ustvarimo dekorativne elemente, kompatibilne s preostalo obliko. To vam omogoča, da ustvarite tudi najbolj elegantne oblike. Šablona je izdelana iz zelo trpežnega papirja s dodatkom kovinskega prahu in dvojno laminacijo. Ima zelo močno lepilo, ki šablone ne zlepi niti med več ur dela. Drugi del šablone, ki je na voljo za nakup posebej, je sestavljen iz unikatnih zgornjih kril šablone. Prilepljene so na zgornji del na prstni strani in na obeh straneh šablone ter tako ustvarijo dodatno površino, ki se bo zlila z že zgrajeno obliko. Ponuja neskončne možnosti za umetniške duše! Krila šablone so izdelana iz zelo prožnega, prozornega silikona z grafičnim dizajnom v obliki številk, ki omogočajo simetrijo. Zahvaljujoč preglednosti kril lahko vidimo že ustvarjen del – zahvaljujoč temu lahko isto ponovimo na drugi strani.

Šablone Slowianka so neskončen vir umetniškega navdiha – še posebej v času tekmovanj. Zelo poenostavijo delo, saj lahko naredimo celoten stajling naenkrat, ne da ga ustvarjali iz številnih elementov, kar je zelo zamudno. Poleg pomožnih linij in oštevilčevanja ni nepotrebnih elementov, ki bi stilista motili. Barva predloge je pravilno izbrana – v pastelno sivih tonih – kar omogoča popolno vidnost materiala in barve v ustvarjenem elementu.

Ena ali druga različica vsebuje 300 kom. 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za uporabo:


Pripravite noht, kot ste navajeni (ponavadi pripravimo obnohtno kožico in zmatiramo nohtno ploščo).

Odstranite prah s ščetko za prah, obrišete s cleanerjem (z dodanim dehidratorjem) ter nanesete primer Ultra Bond.

Nato nanesete bazo (BASE GEL) in utrjujete v lučki.

Namestite šablono v želeno obliko in zgradite noht z izbranim materialom - gelom, akrilom, akril gelom ali poly gelom. 

Samo za poklicno in  profesionalno uporabo. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: