BRUS KROGLICA ZA poliranje OBNOHTNE KOŽICE

Nov izdelek

Brusni nastavki Slowianka v obliki kroglice se razlikujejo po velikosti in premeru in po oznaki in moči brusnega nastavka. Uporabljajo se za odstranjevanje odmrle obnohtne kožice pri manikuri in pedikuri, za poliranje kože okrog nohta ter za otišanceRdeča oznaka označuje svedrčke za normalno ali občutljivo kožico. Brusek z modro oznako je namenjen normalni kožici ter agresivnejši trdi koži. 

Več podatkov

11,95 €z DDV

Okrogli brusi Slowianka so primerni za pripravo naravnega nohta ter odstranjevanje odmrle obnohtne kožice. Diamantni bruski v obliki kroglic so zasnovani za odstranjevanje odmrle povrhnjice in kožice z namenom čim manjše uporabe škarjic za obnohtno kožico ali klešč za obnohtno kožico. Ta brusek se ne uporablja za pripravo same nohtne plošče ali za odstranjevanje kožice na naravni nohtni plošči. Bruski v tej skupini imajo različne oznake, ki so nam v pomoč pri obdelavi različno občutljive kožice:

Rumena oznaka bruska pomeni, da je brusek namenjen suhi, zelo občutljivi kožici. Rdeča oznaka je po grobosti nekje vmes med rumeno in modro. 

Modra oznaka - uporaba enaka kot pri zgornjih dveh oznakah, a ni primeren za zelo občutljivo kožico. Pri profesionalni uporabi primerna tudi za odstranjevanje brezčutne kožice ob kurjih očesih. 

Okrogle brusne nastavke lahko uporabljamo pri manikuri in pri pedikuri. 

Brus KROGLICA (modra oznaka)

Brus, ki očisti podnohtje in obnohtno kožico. Brusek z modro oznako je namenjen normalni kožici ter agresivnejši trdi koži. 

Brus KROGLA (rdeča oznaka)

Očisti predel obnohtne kožice. Ni za piljenje naravnega nohta. Rdeča oznaka označuje svedrčke za normalno ali občutljivo kožico. 

Brus KROGLICA srednje velikosti (modra oznaka)

Brus, ki očisti podnohtje in obnohtno kožico. Brusek z modro oznako je namenjen normalni kožici ter agresivnejši trdi koži.  

Brus KROGLICA (rumena oznaka)

Brus, ki očisti podnohtje in obnohtno kožico. Rumena oznaka bruska pomeni, da je brusek namenjen suhi, zelo občutljivi kožici.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: