BRUSI ZA RUSKO MANIKURO IN ČIŠČENJE OBNOHTNIH KANALOV

Nov izdelek

Trije brusi Slowianka za pripravo kanalov naravnega nohta, za odstranjevanje suhe, odmrle obnohtne kožice ali za rusko manikuro pri trajno lakiranih in umetnih nohtih. Kombinirana manikura je danes trend v svetu nohtov in bruski, ki na varen način čistijo kanal, lok pod kožico, gube, ki obdajajo noht so pravi naslov za vsakega, za katerega je perfekcija na prvem mestu.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Brusi Slowianka Trapez, Trapez MINI in Gobica se uporabljajo za čiščenje obnohtnih kanalov in odstranjevanje odmrle obnohtne kožice. Ti trije nastavki so namenjeni profesionalni rabi, za odstranjevanje obnohtne kožice, čiščenje gub okrog nohta,varno poravnavo robov in obnohtnih kanalov, tudi čiščenje obnohtnih kanalov, rusko manikiro pri trajno lakiranih nohtih in pri umetnih nohtih. 

Ruska manikira daje pri trajnem lakiranju občutek, da barva prihaja izpod obnohtne kožice. Gre za mega videz, ki pripomore k temu, da je narastek viden vsaj teden dni kasneje. 

Brus, ki očisti podnohtje in obnohtno kožico.

Brus TRAPEZ 

Brus, ki očisti nohtni kanal. Ni namenjen predelu sinusov nohta. temveč bočnim kanalom. 

Brus GOBICA  

Brus, ki očisti nohtni kanal. Predvsem čisti predel med sinusi nohta. 

Brus TRAPEZ mini  

Brus, ki očisti bočne kanale nohta in bočne dele nohtne plošče. Ta je lažji za  uporabo in ga priporočamo začetnikov v svetu kombinirane manikure. 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: