BRUS STOŽEC ZA PRIPRAVO NARAVNE NOHTNE PLOŠČE IN OBNOHTNE KOŽICE

Nov izdelek

Brusi Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Brusa E5 in E18 se uporabljata za pripravo naravne nohtne plošče, dejansko nadomestita pilo in potiskač obnohtne kožice. E6 se delno uporablja za matiranje nohtne plošče ter poliranje obnohtne kožice

Več podatkov

11,95 €z DDV

Brusi Slowianka so primerni za pripravo naravnega nohta ter odstranjevanje odmrle obnohtne kožice.

E5 - BRUS STOŽEC 

Univerzalni brus - očisti predel ob obnohtni kožici in površino naravnega nohta. Z njim lahko poliramo gube okrog naravnega nohta in kožo okrog nohta.  Uporaben v svetu akrila, gela ali permanentnega lakiranja. Brusni nastavek ima srednjo grobost. E5 in E18 sta enake oblike. E5 je majhen in lažji za uporabo, zato je primeren tudi za začetnike.

E6 - BRUS ZAOKROŽEN STOŽEC   

Stožec, ki zaradi zaključka v obliki kapice, lepo zgladi obnohtno kožico.

E18 - BRUS STOŽEC 

Univerzalni brus - očisti predel ob obnohtni kožici in površino naravnega nohta. Z njim lahko poliramo gube okrog naravnega nohta in kožo okrog nohta.  Uporaben v svetu akrila, gela ali permanentnega lakiranja. Brusni nastavek ima srednjo grobost. E5 in E18 sta enake oblike. E5 je majhen in lažji za uporabo, zato je primeren tudi za začetnike.Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: