BRUSI ZA PRIPRAVO NARAVNE NOHTNE PLOŠČE IN OBNOHTNE KOŽICE

Nov izdelek

Brusi oziroma diamantni brusni svedrčki Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje ostankov umetnega materiala pri manikuri in pri izdelavi umetnih nohtov z gelom in akrilom. Nekateri boste brusne nastavke uporabljali tudi za poliranje in sicer na suho ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka

Več podatkov

11,95 €z DDV

Brusi Slowianka so primerni za pripravo naravnega nohta ter odstranjevanje odmrle obnohtne kožice. Nekatere brusne nastavke uporabljamo tudi za poliranje in sicer na suho ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka. Bruski se med seboj ločijo po obliki in namenu uporabe ter tudi po moči bruska, kar nakazuje barva obročka. Dandanes že večina nohtnih stilist za čiščenje in pripravo nohtne plošče uporablja brusilni strojček in svoj izbor brusnih nastavkov. Priprava je tako čistejša in manj obremenjujoča za stilistke, izgled nohtov lepši, obstojnost in lep izgled daljša, saj se narastek vidi kasneje ter ob korekciji manj dela z obdelavo kožice. 

BRUS NABOJ (MALI) 

Zelo natančen sveder, ki ločuje kožico, zaraščeno na naravni noht in očisti predel pod kožico ter odstrani vso odmrlo kožo. Njegov glavni namen je čiščenja kanala ob boku prostega roba. 

BRUS SOLZA 

Sveder, ki očisti noht v predelu obnohtne kožice in kanala. Pripelje vas do čistega loka pod predelom obnohtne kožice. Ker obnohtno kožico privzdigne in loči od nohtne plošče, bo kožico lažje odstraniti s škarjicami ali kleščami. Primeren je tudi za piljenje predela nohta na spodnji strani. Na primer v primeru če želimo očistiti predel naravnega nohta na spodnji strani ali ga za malenkost potanjšati. Z njim lahko poliramo tudi kožo okrog nohta. 

Brus IGLA (modra) 

Uporablja se za urejanje obnohtne kožice. Brus je zelo tanek v obliki igle.

BRUS PLAMEN 

Največ se uporablja za pripravo obnohtne kožice, malo manj za poliranje kožice. Primeren je tudi za čiščenje in piljenje nohta po spodnji strani prostega roba. Je v obliki plamena in ima modro oznako. To je naš najbolj prodajan brusek za pripravo obnohtne kožice. Z njim boste ločili obnohtno kožico od nohta, očistili kanal ter pridobili čisti lok pod kožico. 

Brus Twister KODA: 

Diamantni brus TWISTER DRILL BIT, zahvaljujoč svoji strukturi, omogoča hitrejše in natančnejše odstranjevanje odmrle kožice iz nohta, ne da bi poškodoval nohtno ploščo ali predel kožice. Spiralna struktura svedra odstrani ves prah izpod kožice in očisti predel kanala. Začetnikom priporočamo uporabo obratov na električni pili med 3000 in 5000 obrati, izkušeni nohtni stilisti lahko povečate obrate do 15000 obratov. 

BRUS TOPA IGLA RUMENA  

Majhen diamanten brusek, zelo tanek, a ne špičast temveč z ravno konico. Brusni nastavek je primeren za "čiščenje" naravnega nohta ob straneh in bokih nohta na najbolj občutljivih mestih. Le redki bruski in nastavki za obnohtno kožico lahko dosežejo zelo ozka in občutljiva mesta - najpogosteje so to bruski v oblike igle in plamena, vendar lahko njihova konica poškoduje kožico ali noht. Večinoma se uporablja za čiščenje sinusnega epitelija ter gub okrog nohtne plošče. Z brusom E 16 se enostavno manevrira, kar omogoča enostavno očisti občutljivi epitelij.

BRUS VŽIGALICA 

Diamantni brusek za obnohtno kožico v obliki vžigalice. Ta brusek je zasnovan za odstranjevanje odmrle kože in suhe kože pri izvajanju manikure. Največ se uporablja za pripravo obnohtne kožice. Ta brusek ni za pripravo nohtne plošče. Z njim delamo z višjo hitrostjo in zelo hitro, da se izognemo poškodbi kože ali občutku pregrevanja. Brusek je primeren za tako imenovano suho manikuro, delo z njim pa je učinkovito, varno in enostavno. Za poliranje na suho se uporabi najbolj pogosto ali z uporabo mehčalca obnohtne kožice CBD ali olja za obnohtno kožico CBD  Slowianka. Gre za alternativo kroglice, oba bruska imata podobno vlogo. 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: