GUMIJASTA ZAŠČITA OBNOHTNE KOŽICE SLOWIANKA 10 ML Povečaj

GUMIJASTA ZAŠČITA OBNOHTNE KOŽICE (gum protector)

Slow-GumProtector10

Nov izdelek

Gumijasta zaščita obnohtne kožice Slowianka (Gum Protect), ki varuje predel obnohtne kožice, da ga ne namažemo z gelom ali lakom pri izdelavi umetnih ali trajno lakiranih nohtih ali pri poslikavah in NAIL ART-u nohtov, med drugim izdelavi »BABY BOOMER-ja« ali »OMBRE« efekta. Pakiran v steklenički Slowianka 8 ml.

Več podatkov

5,95 €z DDV

Gum Protector ščiti kožico, da je ne umažemo pri nanašanju gelov ali lakov z gobico ali pri dekoraciji nohtov po sistemu »stamping«. Ljubiteljice »ombre« efekov v kozmetičnih in manikerskih salonih bodo nujno potrebovale takšen izdelek. Formula te gumijaste zaščite se tesno oprime obnohtne kožice in kože prsta in preprečuje, da bi se umazal namazal predel s barvnimi geli ali laki.

Od sedaj naprej boste BABY BOOMER in OMBRE delali v še bolj sproščenem vzdušju, saj se vam ne bo potrebno ozirati na to, da ne bodo vsi prsti umazani z barvnimi geli in laki. Tudi s čiščenjem tega predela ne bo težav, saj se enostavno Gum Protector odstranjuje s leseno palčko.


Gumijasta zaščita obnohtne kožice Gum Protector Slowianka omogoča hiter nanos in enostavno odstranjevanje, torej enostavno uporabo za učinkovit efekt zaščite predela kožice.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Predenj začnete ustvarjati svojo dekoracijo trajno lakiranih ali umetnih nohtov, ga nanesite v tanki plasti na predel obnohtne kožice in počakajte, da se posuši. Odstranjujemo ga s pinceto ali leseno palčko.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

CPNP: 3943021 Lak gel GUM PROTECTOR

30 drugi izdelki v isti kategoriji: