BRUSI ZA ODSTRANJEVANJE GELA ALI TRAJNEGA LAKA

Nov izdelek

Brusi Slowianka za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel, poly gel ter trajni lak. V tej kategoriji je brusek za odstranjevanje trajnega laka, umetnega materiala kot je gel ali akril gel ter brusek, s katerim boste lahko pilili pod nohtom in s tem stanjšali noht. Vsi bruski te kategorije so karbidni, vzdržljivi in ob pravilni uporabi ne povzročajo pekočega občutka. 

Več podatkov

29,95 €z DDV

Brusi Slowianka so primerni za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel ali permanentni lak.


BRUS F1 ZA ODSTRANJEVANJE GELA ALI AKRILA 

Brus za odstranjevanje gela ali akrila, srednje grobosti. S tem brusom prihranite čas in denar, saj učinkovito odstranjuje umeten material, kot sta akril in gel. Njegova značilnost pri pravilni uporabi je tudi dolga življenska doba ter manjše segrevanje in povzročanje pekočega občutka. Ta brusni nastavek je samo za oblikovanje umetnega materiala in ga ne smemo uporabljati na naravni nohtni plošči. 

BRUS F2 ZA ODSTRANJEVANJE TRAJNEGA LAKA

Brus za odstranjevanje trajnega laka ali tankega sloja gela. Gre za bolj nežen brus, bolj nežne grobosti. Po njem zelo rade posežejo tudi začetnice. Ima dolgo življenjsko dobo, razen če ga uporabljamo pretežno za odstranjevanje umetnih nohtov, pri katerih je debelejša debelina materiala (v tem primeru je bolje izbrati brus F1). Brus je karbiden, zato ga uporabljamo samo za odstranjevanje trajnega gel laka ali tankega sloja gela. 


BRUS F3 ZA POPRAVKE PRI GELU ALI AKRILU 

Vsestranski brus za predel obnohtne kožice in naravnega nohta, kadar imamo opravka z agresivno obnohtno kožico. Uporablja se tudi za odstranjevanje gel laka. Primeren je tudi za piljenje predela nohta na spodnji strani, bodisi če tanjšamo umeten podaljšek nohta bodisi če čistimo naravni noht na spodnji strani. Če kdaj ne bo šlo vse v pravi smeri, in se bo gel med polimerizacijo razlil v kanal, bo ta brus ravno prav nežen in močen, da naravnega nohta ne bo poškodoval, a rešil neprijetno situacijo. 

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Uporaba samo za usposobljene osebe za uporabo brusilnega strojčka. Priporočamo tečaj TRAJNI LAK OD A DO Ž, kjer je predstavljena uporaba brusnih nastavkov.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: