Brusilni strojček Slowianka 35000 obratov ČRN Povečaj

Brusilni strojček Slowianka 35000 obratov

Slow-DrillMachine

Nov izdelek

Brusilni aparat Slowianka Nail Drill Machine s 35000 obrati na minuto je idealen za delo v kozmetičnem salonu ali pa pri potovanjih na dolge razdalje, katerega namen je skrajšati in poenostaviti pripravo naravnega nohta ter nadomestiti dolgotrajno ročno pilnjenje umetnega materiala, kot je gel ali akril gel.

Več podatkov

299,95 €z DDV

Kompakten, tih in priročen brusilni strojček za nohte znamke Slowianka Nail Trends, s baterijo za polnjenje ter uporaben kjer koli na terenu, nepogrešljiv del opreme pri trajno lakiranih nohtih ali umetno podaljšanih s gelom ali akril gelom ter pri korekciji. V zahvalo nizki porabi ima dolg delovni čas delovanja, tudi do 10 ur brez polnjenja.

Posebnost brusilnika za nohte Slowianka so visokokakovostni materiali, iz katerih je izdelan. Ročka aparata je v celoti izdelana iz kovine, kar naredi njeno konstrukcijo trdno, črna površina samega ohišja pa daje strojčku eleganten videz.

Velika prednost tega strojčka je tiho delovanje brez vibracij tudi pri visokih obratih, tudi pri 35.000 obratih. Do zapleta ne pride tudi pri nenadni menjavi smeri obratov. Ob prižigu takoj doseže nastavljene obrate in je pripravljen za delo. Obrate lahko spremljate na LCD displeju. Set poleg sestavnih delov tega mini brusilnika za nohte vsebuje tudi set bruskov, ki ga sestavljajo brusilni tulci z nastavkom, štirje bruski kamen različnih oblik in en safirni brusek v obliki kuglice s modro oznako. Pozor! Nikoli ne pilite neobrisanega ali lepljivega materiala, ker to umaže površino brusa in ta več ni funkcionalen.

V setu brusilnega strojčka je tudi držalo za ročko, ki se pritrdi na brusilni strojček in drži ročko v vodoravnem položaju. Mehanizem aparata je zaklenjen v notranjosti masivnega ohišja, tako je ves čas varen in ne dovzeten za neželeno umazanijo. Brusilni aparat Slowianka Nail Drill Machine je idealen za delo v kozmetičnem salonu ali pa pri potovanjih na dolge razdalje, katerega namen je skrajšati in poenostaviti pripravo naravnega nohta ter nadomestiti dolgotrajno ročno piljenje umetnega materiala, kot je gel ali akril gel.

Značilnosti:

Velika moč (80 W)
Prenosljivost in prihranek prostora
Lahek, kompakten dizajn, idealen za potovanja
Kot nalašč za profesionalni salon ali domačo uporabo
Hitrost 1-35000 vrtljajev/minuto
Nizek dvig temperature, nizka poraba energije.

Tehnični podatki brusilnika za manikuro/specifikacije:

Velikost: 265 mm / 135 mm / 65 mm
Napetost: AC 100-240V, 50/60Hz
Najvišja hitrost: 35.000 vrtljajev/minuto
Čas polnjenja: 3 ure
Delovne ure: 10 ur

Sestavni deli strojčka za manikuro:

Priklop adapterja
Držalo za ročko
Strojček s LCD zaslonom ter gumbom START / STOP /gumb za nadzor hitrosti ter gumbom PAVZA/VRTENJE NAPREJ in NAZAJ
Ročka aparata
Kabel

GARANCIJA: 1 LETO 


Na voljo v črni barvi. 

Upoštevajte priložena navodila. Shranjujte v suhih prostorih. Shranjujte izven dosega otrok.

Za uporabo brusilnega stojčka in bruskov je nujno potrebna usposobljenostNepravilna izbira bruska, nepravilna uporaba ali hitrost lahko pripeljeta do poškodbe nohtne plošče ali obnohtne kožice.

 Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

30 drugi izdelki v isti kategoriji: