BUBBLE LIQUID

Slow-bubble

Nov izdelek

Unikatna tekočina za NAIL ART mehurčkov in balončkov na nohtu. Ko Bubble Liquid zmešamo s topom in barvnim lakom, se spremeni v penico, ki na nohtu ustvari edinstven efekt. V mešanici naj prevladuje Bubble Liquid. Ter mešanico polagamo na kontrastno barvo- če je v mešanici bel lak, naj bo v podlagi temnejši odtenek laka ali gela. Bubble Liquid Slowianka je na voljo v original pakiranju 10ml.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Bubble Liquid Slowianka je unikatna tekočina za NAIL ART. Tako tekočina kot tudi ta zvrst NAIL ART-a je bila zasnovana s strani Natalie Larine. Ta učinek se lahko kombinira z drugim NAIL ART-om, da se pridobi edinstven efekt. Izdelek ustvari učinek mehurčkov. 

Ta edinstvena tekočina se vedno meša z topom in barvnim lakom, paviloma v enakovrednih delih (Bubble liquid lahko za malenkost prevladuje). Zahvaljujoč svojim lastnostim povzroči, da se gellak spremeni v rahlo peno, kar daje kreaciji edinstven efekt. Ta efekt bo sigurno navdušil vse, ki so vam všeč efekti marmorja, kamna, tekstur itd.

VIDEO Bubble Liquid Slowianka 

WORKSHOP VIDEO Bubble Liquid Slowianka 

Ethyl Methacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, PEG 4 Dimethacrylate, Dimethyltolyla nyltazine, Methoxylsopropanol, P Hydroxyanisole, CE60725, Mineral Oil.

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

P302 Pri stiku s kožo.
P305 Pri stiku z očmi.
P352 Umiti z veliko vode in po potrebi
P313 Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo


P404 Hraniti v zaprti posodi
P410 Zaščititi pred sončno svetlobo

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Noht pobarvamo z barvnim trajnim lakom ali gelom. Pripravimo mešanico topa, tekočine Bubble Liquid in barve trajnega laka v kontrastni barvi, kot je bila prvotno ustvarjena podlaga. Mešanico dobro premešamo (vsaj 60 sekund). Mešanico s čopičem apliciramo na noht in jo razmažemo kot barvni lak ali gel. Počakamo par sekund, da se mešanica spremeni v balončke. utrjujemo v lučki 60 sekund. Po utrjevanju obrišemo s Cleanerjem. Zaključimo s topom. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: