Top Coat NO WIPE - zaključni top brez disperzije

Nov izdelek

Top Coat NO WIPE je zaključni lak gel brez disperzije za zaključevanje trajno lakiranih ali umetnih nohtov. Ta top je naš "BEST SELLER", saj nohtnim stilistkam zagotavlja lahkotno delo in dolgotrajen in visok sijaj. Top NO WIPE je kakovosten zaključni premaz z sijajem za nohte, ki je zmagal na različnih tekmovanjih in kar dobil nekaj priznanj, med drugim "Diamenty Beauty" - TRUST Cosmetics

Več podatkov

14,95 €z DDV

Zaključni lak gel brez disperzije NO WIPE Slowianka redke konsistence ustvari gladko površino na katerikoli vrsti  nohtov - gel, akril, alkril gel, poly gel ali permanentni lak. Zaključni top gel zaščiti trajno lakirane nohte in umetne nohte ne poka ali se kruši. Zadnja zaključna plast modeliranja s topom NO WIPE skrbi za zaščito, hkrati pa na nohtu stvari dolgotrajen sijaj, ki zdrži do 6 tednov in ne rumeni. 

Karakteristike zaključnega sijaja TOP COAT NO WIPE Slowianka:

• dolgotrajen sijaj, tudi do 6 tednov
• po utrjevanju nima nič disperzijskega sloja
• po utrjevanju je na dotik popolnoma gladek
• je redke konsistence in je samoizravnalen
• v LED lučki se polimirizira 60-120 sekund
• zahvaljujoč kavčuku je elastičen in ne poka
• uporaben tako na permanentno lakiranih nohtih, kot tudi na umetnih nohtih iz gela, akrila ali akril gela.

TEST Topa NO WIPE in njegove elastičnosti. 

Top coat NO WIPE je na voljo tudi v dozirni tubi 40 ml, po bolj dostopni ceni in si ga samo lahko dozirate v stekleničko s čopičem, ki ste jo imeli že od prej.

NEW Top Coat No Wipe Slowianke je obogaten s komponentami, ki popravljajo mikro razpoke v strukturi. Posledično je nova formula našega prodajnega hita še bolj obstojna in dolgotrajna. Tudi sijaj je vzdržljiv dlje, sveti se dlje in je odporen na praske.

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarabamate, HEMA, Ditrimethylolprpane Tertaacrylate, Pentaerythrityl Tetranercaotopropionate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Polyether-Modified Polysiloxane, p-Hydroxyanisole.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3255550 Lak gel zaključni NO WIPE v steklenički

CPNP: 3840784 Lak gel zaključni  NO WIPE v tubi

30 drugi izdelki v isti kategoriji: