BLAZINICE SLOWIANKA - 900 KOM Povečaj

BLAZINICE (vatice) - 900 KOM

slow-cottonpads900

Nov izdelek

Blazinice znamke Slowianka Nail Trends so revolucionarni sistem za razmaščevanje, brisanje in čiščenje nohtne plošče, ki vključuje intenzivno absorpcijo uporabljene tekočine in njeno zadrževanje v blazinici. V paketu boste našli 900 kosov, zato so glede na učinkovitost zelo varčna rešitev.

Več podatkov

7,95 €z DDV

Slowianka predstavlja malo drugačne blazinice za brisanje nohtov. Paket blazinic vsebuje 900 kom blazinic.

Blazinice, ki pri brisanju na nohtu pustijo dlačice? Naj bo to preteklost. Slowianka Nail Trends je razvila popolnoma novo generacijo blazinic, ki bodo spremenile delo v vašem kozmetičnem salonu. Blazinice so bele barve, izredno mehkega materiala, ki optimalno vsrka tekočine, spominja na material podoben silikonskim blazinicam.

Z uporabo teh blazinic bo Cleaner še bolje izkoriščen, in za brisanje vseh 10 nohtov bo zadostovala samo ena blazinica.

Blazinice so zelo tanke in nam dopuščajo popravke, ker jih lahko prepognemo in zložimo na primerno dimenzijo, s katero obrišemo samo delček nohta.

Tudi pri navadnem laku nam bodo v pomoč, ker bo brisanje laka učinkovitejše, zaradi bolj napite blazinice z acetonom, a blazinica laka ne bo razmazala, temveč absorbirala. 

Bombažne blazinice Slowianka ne puščajo dlačic in smeti in tako nohtni stilistki omogočajo maksimalni komfort pri uporabi.

Hraniti zunaj dosega otrok.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklico uporabo. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: