PALETKA (METALNA) ZA OMBRE

slow-OMBREpaletka

Nov izdelek

Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico in kovinsko paleto Slowianka Nail Trends lahko ustvarite katero koli od prelivajočih kreacij v trenutku. Paleta pa vam lahko služi tudi za mešanje barvnih gelov, lakov, pigmentov, akril gelov, ki jih uporabljamo za NAIL ART in za grajene umetne nohte.

Več podatkov

3,95 €z DDV

Popolen in brezhiben! Tak bo vaš OMBRE, če ga boste izdelali s OMBRE pripomočki Slowianka Nail Trends.

Natalia Larina - glavna trenerka znamke Slowianka Nail Trends - je ustvarila edinstveno gobico za »ombre«, zahvaljujoč kateri boste dobili učinek »Air Brush-a«, to je popolno prelivanje na nohtuGobica za »ombre« je še posebej učinkovita v kombinaciji z vsemi deli seta, to sta ročka ter kovinska paletka.


Naša inovativna »ombre« gobica je narejena iz zelo mehkega materiala, ki omogoča hitro in zelo učinkovito delo.

Če želite, da vaš salon slovi po popolnem »ombre-ju« in »baby boomer-ju«, je vse, kar potrebujete, naš učinkovit komplet in gobice Slowianka. Izbrali smo popolno obliko srednje velike kroglice, odrezane pod popolnim kotom, ki vam omogoča, da delate na kateri koli vrsti nohtne plošče, ne glede na njegovo dolžino.

Poševna ravna površina vam omogoča, da na gobico za »ombre« hkrati nanesete več barv.
Nekaj razlogov, zakaj morate poskusiti gobice za »ombre« Slowianka:
1. Tradicionalno okrogle gobice za »ombre« imajo zaradi majhne površine dotika manjšo možnost, da ustvarijo perfektni »ombre«. Slowiankine gobice ustvarijo popoln prehod barv in popoln »ombre«.
2. Gobice, ki jih režemo, so dostikrat vzrok »smeti« in neželenih dlačic. Tudi drža s pinceto ni najbolj enostavna, kar nam zelo oteži izdelavo »ombre« efekta.
3. Na voljo je cel set ali pa tudi posamezno ročaj ali pa posamezno gobice ter paletke.
4. Kovinska paleta je odlično dopolnilo našega »ombre« kompleta - z njegovo pomočjo lahko izdelke mešate med seboj, brez tveganja, da ustvarite mini zračne mehurčke.

VIDEO OMBRE SLOWIANKA

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stranwww.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Nekaj namigov:

Podlaga na katero tapkate, naj bo vedno mat brez disperzije - VELVET.

Priporočamo pigmentirane materiale - geli v tubicah ARTER. Ali uporaba pigmentov in s tem povečanje pigmentacije produktov, ki jih drugače uporabljate. 

Če delate BABY BOOMER, na gobico nanesite pigmentiran material na eno stran, na drugo pa kapljico mat topa brez disperzije VELVET. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: