Tečaj ONE STROKE 26.10.2023 za začetnike Povečaj

Tečaj ONE STROKE 26.10.2023 za začetnike - jesenska in zimska tematika

ONE STROKE LVL1

Nov izdelek

ONE STROKE stopnja 1 je primerna za začetnike in nohtne stiliste, ki že imate osnove NAIL ART-a. Na tem tečaju spoznamo, kako se pripravi prava kombinacija gela in pigmenta. Komponirajo se enostavnejši vzorci, praviloma iz sveta floristike in abstrakcije.

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

Več podatkov

120,00 €z DDV

Tega izdelka ni več na zalogi


Vabljeni na tečaj ONE STROKE tehnike, prilagojeno za poslikave trajno lakiranih in umetnih nohtov. Tehnika One Stroke na začetku izgleda zelo zahtevna, vendar lahko pri kvalitetni predstavitvi, s pravilno izbiro gelov in čopičev, tehniko hitro osvojite. Naučimo vas kako lahko z eno potezo ustvarite dizajn v dveh ali večih barvah ter kako korak za korakom sestavljati vzorec v celoto. Na tečaju spoznamo belo pasto, ki jo kombiniramo z drugimi barvnimi geli in pigmenti.

Stopnja 1 je primerna za začetnike in nohtne stiliste, ki že imate osnove NAIL ART-a. Na tem tečaju spoznamo, kako se pripravi prava kombinacija gela in pigmenta. Komponirajo se enostavnejši vzorci, praviloma iz sveta floristike in abstrakcije.

TERMINI NA VOLJO V LETU 2022:

Tečaj ONE STROKE - 26.10.2023 ob 9h v salonu (Vitanje)

I. Program tečaja

Tečaj traja 8 ur na dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro V KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja.

Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT.

 

II. Cena tečaja in prijave:

1. Cena tečaja:

120,00 EUR (Akcijska cena -50 % POPUST = 60,00 EUR velja do vključno 15.9.2023)  

2. Prijave:

a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino.

b) Tečaj se plača ob prijavi na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

12 drugi izdelki v isti kategoriji: