Competition White Modeling Gel UV LED Slowianka 50 gr - Bel gradilni gel

slow-CompetitionWhite50

Nov izdelek

Competition White Modeling gel UV/LED Slowianka Nail Trends 50 gr je bel gradilni gel za umetne nohte, ki se uporablja za perfektno linijo francoske pri izgradnji grajene francoske linije. Namenjen je za salonsko delo in za tekmovanja, predvsem za podaljševanje na šablono.

Več podatkov

49,95 € z DDV

Ali sanjaš o snežno beli in zelo trdni konici umetnega nohta, pri tem pa ne boš imela neprijetnih skrbi zaradi kakršnih koli poškodb ali pa odstopanja gela iz nohtne plošče? Če iščete gel za mojstrsko izdelavo grajene francoske manikire, potem je ta  bel gradilni gel pravi za vas. To je Competition White gel– popolnoma nov gel znamke Slowianka Nail Trends, idealen za grajene umetne nohte na šablono. Competition White gel je intenzivno bel gel (s skoraj nevidnim modrim pridihom) in njegova pigmentacija vas bo očarala.


Če greste na tekmovanje za oblikovanje nohtov, potem imate s tem gelom uspeh zagotovljen. Gel je zelo trden, tudi pri nanosu zelo tanke plasti. Ima sveži beli ten in je zelo pigmentiran. Pili se zelo mehko, ne spreminja barve, ne rumeni in se lahko stiska, »pincha«. Competition White je gel za grajene umetne nohte, dobro in stabilno drži obliko tunela, zato vas na tekmovanju ne bo razočaral. Competition white gel je gel za perfektno grajeno francosko.

Acrylates Copolymer, HEMA, Hydroxycyciohexyl Phenyl Ketone, Pigment.

Hraniti zunaj dosega otrok. Pri stiku s kožo in pri stiku z očmi umijte z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Ni za uživanje.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Ul. Babinskiego 71B, 30-393 Kraków, Poland

1. Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni.

2. Pravilno nanesite bazo in gradilni kamuflažni gel. Utrjujte po navodilih. 

3. Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s prozornim gelom. Utrjujte po navodilih. 

4. Nato nanesite Competition White v tankem sloju na konico nohta in utrjujte 30-40 sekund.
Nato na konico nohta nanesite drugi sloj Competition White gela, da konica umetnega nohta dobi pravo debelino. Ponovno utrjujte 30-60 sekund.
Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 4 minute.

5. Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem. Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

 

Utrjevanje (polimeriziranje) Competition white gel-a

Čas strjevanja: 4 minute

Čas »pinchanja«: 30-60 sekund

POZOR! Za utrjevanje tega gela potrebujete UV/LED lučko novejše tehnologije (vsaj 48W). 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: