PRIPOMOČKI  97 izdelkov.

na stran
  • 19,95 €

    Popolnoma nova tehnika izdelave umetnega nohta. Ta inovativna tehnika se izvaja s konicami KALUPI, ki se na nohtno površino pritrdijo s posebno rubber bazo, ki je baza in lepilo in se imenuje Rubber Gel – Glue. Konica se iz nohta ne ostrani, samo rahlo popili in oblikuje prosti rob v želeno dolžino in obliko. Konice so prozornega odtenka mandljaste oblike. 

    Na zalogi
  • 22,95 €

    Popolnoma nova tehnika izdelave umetnega nohta. Ta inovativna tehnika se izvaja s konicami KALUPI, ki se na nohtno površino pritrdijo s posebno rubber bazo, ki je baza in lepilo in se imenuje Rubber Gel – Glue. Konica se iz nohta ne ostrani, samo rahlo popili in oblikuje prosti rob v želeno dolžino in obliko. Konice so naravno roza odtenka kvadratne oblike. 

    Na zalogi
  • 14,95 €

    Ali mora podaljševanje nohtov v profesionalnem salonu trajati tako dolgo? Morate pri stilistu preživeti več kot 2 uri, da ustvarite popoln, sanjski stajling? No, ne! Izdelek Rubber Gel - Glue je bil ustvarjen za popolnoma novo, inovativno metodo podaljševanja nohtov Ekspres Modeling Nails, ki vam omogoča bistveno pospešitev dela pri oblikovanju.

    Na zalogi
  • 10,95 €

    Konice MANDELJ oblike za okrasitev ali ustvarjanje barvnega vodnika so nepogrešljivi pripomočki pri delu vsakega stilista, saj ponujajo številne različne možnosti. Najbolj očiten in priljubljen med njimi je predstavitev barv lakov za nohte, ki jih ima stilist v svoji ponudbi. Uporabljajo se lahko tudi kot osnova za trening NAIL ART-a in predstavitev že...

    Na zalogi
  • 2,95 €

    Mini podstavek za umetne konice so na voljo v črni. Odlične bodo kot ozadje za vašo delo NAIL ARTA tako na konicah kot na rokah.

    Na zalogi
  • 39,95 €

    Brus F7 znamke Slowianka iz karbida z dvema edinstvenima globinama rezov. Inovativni brus zagotavlja gladko, učinkovito in varno odstranjevanje materiala in gladko izravnavo, kar je super osnova pri korekciji umetnih nohtov. 

    Na zalogi
  • 3,95 €

    Odkrijte inovativnost Slowianka Nail Trends izdelkov! V tem katalogu boste našli vse izdelke znamke Slowianka Nail Trends. Ta katalog je oblikovan tako, da vam omogoča enostaven dostop do baz, zaključnih gel lakov, barvnih gel lakov, gradilnih gelov, akril gelov, čopičev, bruskov, opreme in vseh ostalih izdelkov.

    Na zalogi
  • 19,95 €

    Že sistem DUAL konic je naredil veliko spremembo v svetu nohtov. A sedaj še ena revolucionarna novost, ki je popoln hit med nohtnimi stilistkama. Da bo grajena francoska še lažja, so končno pri nas Silikonski vložki za izdelavo francoske v DUAL konicah.

    Na zalogi
  • 4,95 €

    Pinch je pripomoček za ustvarjanje c-linije na gelnih in akrilnih nohtih. Z uporabo tega pincha bodo vaši nohti vedno popolne oblike. Ta pinch je drugačen od tistih na trgu, saj ima dizajn črke V. To pomaga vsem oblikam, ki so koničaste in mandljaste, da zavzamejo in med polimerizacijo ohranijo pravo obliko. 

    Na zalogi
  • 1,95 €

    Vemo, kako ustvarjalni ste in radi ustvarjate nenavadne kombinacije. Odslej lahko poljubno mešate gele in akril gele z NAIL ART efekti in nato ustvarite modne nohtne stile. V ponudbo dodajamo prazno embalažo s prostornino 5 ml v katero lahko shranjujete vaše kombinacije.

    Na zalogi
  • 229,95 €

    Rešitev, ki bo za vedno spremenila delo v vašem salonu - brezžična LED lučka 2-v-1 54 W. Edinstvena kombinacija tradicionalne lučke z mini lučko, ki vam bo v pomoč pri sistemu DUAL FORMS. Razporeditev diod, zrcalno dno ter prostornost lučke omogočajo popolno polimerizacijo materialov za umetne nohte.

    Na zalogi
  • 16,95 €

    Pila SLOWIANKA v novi različici - HALFMOON ali pol luna gradacije 180/240. Pila je oblikovana tako, da omogoča piljenje umetnega materiala in pripravo nohta, pri tem pa ne poškoduje naravnega nohta, temveč samo odstrani povrhnjico. Lahka, vsestranska, priročna pila s široko površino za enostavno delo. Priročna, praktična, a elegantna in efektivna. Na...

    Na zalogi
  • 5,95 €

    Popoln »ombre« ali morda »baby boomer«? Ne glede na to, kaj si omislite, z gobico Slowianka lahko ustvarite katero od prelivajočih kreacij v trenutku. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje OMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER.   

    Na zalogi
  • 10,95 €

    Trden, stabilen in eleganten – ročaj Slowianka za »ombre« gobice. Z njegovo pomočjo in gobicami ustvarimo perfekten »ombre« in »baby boomer«. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, trajnimi laki ... Za enostavno doseganjeOMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER. Za podlago pa priporočamo vedno mat top brez...

    Na zalogi
  • 15,95 €

    Ombre in BABY BOOMER komplet Slowianka vsebuje: Držalo za gobice, gobice za OMBRE (5 kom) in paletko (metalna) za OMBRE. Ombre gobica se uporablja z pigmentiranimi barvnimi geli, mešanicami s pigmenti, pigmentiranimi trajnimi laki ... Za enostavno doseganje idealnega OMBRE efekta priporočamo pigmentirane gele ARTER. Za podlago pa priporočamo vedno mat top...

    Na zalogi
  • 9,95 €

    Spoznajte najnovejšo tehnologijo, ki vam bo v pomoč pri piljenju umetnih materialov na nohtu in pri pripravi naravne nohtne plošče pred nanosom trajnega laka ali gela. Gre za večjo verzijo brusnega tulca, ki ga uporabljamo v kombinaciji z večjim nastavkom za brusilne tulce. Set vsebuje 100 kom tulcev v gradaciji 240.

    Na zalogi
  • 9,95 €

    Spoznajte najnovejšo tehnologijo, ki vam bo v pomoč pri piljenju umetnih materialov na nohtu in pri pripravi naravne nohtne plošče pred nanosom trajnega laka ali gela. Gre za manjšo verzijo brusnega tulca, ki ga uporabljamo v kombinaciji z majhnim nastavkom za brusilne tulce. Set vsebuje 100 kom tulcev v gradaciji 180 ali 240.

    Na zalogi
  • 1,95 €

    Spoznajte najnovejšo tehnologijo, ki vam bo v pomoč pri piljenju umetnih materialov na nohtu in pri pripravi naravne nohtne plošče pred nanosom trajnega laka ali gela. Gre za večjo verzijo nastavka za brusilne tulce, ki ga uporabljamo v kombinaciji z večjim brusilnimi tulci.

    Na zalogi
  • 1,95 €

    Spoznajte najnovejšo tehnologijo, ki vam bo v pomoč pri piljenju umetnih materialov na nohtu in pri pripravi naravne nohtne plošče pred nanosom trajnega laka ali gela. Gre za manjšo verzijo nastavka za brusilne tulce, ki ga uporabljamo v kombinaciji z manjšimi brusilnimi tulci. 

    Na zalogi
Prikazujem 79 - 97 od 97 izdelkov