Komplet čopičev za NAIL ART (ONE STROKE) - 7 čopičev

BRUSH ONE STROKE KPL 7

Nov izdelek

Čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev, različnih širin in dolžin, nekaj ravno in nekaj poševno rezanih. Čopiči tega seta so izrazito mehki in omogočajo maximalno natančno poslikavo. Lahko se uporabljajo tudi za perfektno linijo francoske

Več podatkov

16,95 €z DDV

Komplet čopičev za NAIL ART - ONE STROKE Slowianka so čopiči za ONE STROKE tehniko s pigmenti, pastami in emulzijami. Set vsebuje 7 čopičev.

Zaznamuje jih mehkoba ščetin, kar omogoča najbolj precizen in natančen NAIL ART. ONE STROKE tehniko nikoli ne delamo s trajnimi laki temveč vedno s akrlnimi barvami, pigmeniranimi geli, pastami ali mešanicami s pigmenti. 

VIDEO ONE STROKE

VIDEO ONE STROKE

VIDEO ONE STROKE

VIDEO Komplet čopičev za NAIL ART - ONE STROKE Slowianka

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čopič najprej očistite z brush cleanerjem v gelu in ga napojite s topom ali bazo. Na en konec čopiča nanesite svetlejši pigmentiran material ali akrilno barvo, na drug konec čopiča pa temnejšo. Čopič potegnite po ravni ploskvi iz ene in druge strani, da se barvi srečata in se na čopiču oblikuje ombre odtenek. S tako pripravljenim čopičem lahko rišemo ONE STROKE tehnike, ki so poznane po floristiki.

17 drugi izdelki v isti kategoriji: