Lak gel ZAKLJUČNI LONG LASTING brez disperzije Slowianka Povečaj

Top Coat LONG LASTING - ekstra močan zaključni top brez disperzije

Slow-TopLONGLASTING

Nov izdelek

Zaključni lak LONG LASTING z visoko zaščito da nohtu močan ščit, ki se ne kruši in zašiti vse sloje. Je gostejše konsistence in brez disperzije in ga uporabljamo za zaključevanje umetnih nohtov, izdelanih iz gela ali akril gela ali trajno lakiranih nohtov. Ta top je bil ustvarjen za obremenjene nohte izpostavljenim mehaničnim dejavnikom.

Več podatkov

14,95 €z DDV

Top Coat Long Lasting - ta top je res obstojen!

Top za lakirane ali grajene nohte brez disperzije, ne zahteva brisanja s Cleanerjem. Je elastičen (z zelo gumijasto formulo) in je namenjen tako umetnim kot naravnim nohtom. Je najgostejši top od vseh topov v ponudbi znamke Slowianka, in zahvaljujoč tej formuli popolnoma ščiti umetne in naravne nohte ter barvo trajnega laka - zlasti prosti rob. Uporabljamo ga pri stilu risane francoske, risanemu Baby Boomerju ali pri strankah, ki pogosto krušijo konice zaradi svojega dela, ko so nohti izpostavljeni močnim pritisom. Ta top LONG LASTING podaljša življenjsko dobo stylinga - do 4-5 tednov. 

Top Coat Long Lasting se sveti zelo dolgo in je izjemno odporen na mehanske poškodbe in obrabo.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropol Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Preprečite stik z očmi. Lahko povzroča draženje kože in alergijski odziv kože. V primeru reakcije izperite z obilico hladne vode in poiščite medicinsko pomoč. Hranite izven dosega otrok! Hranite v zaprti posodi. Zaščitite pred sončno svetlobo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 90-120 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3840744 Lak gel zaključni LONG LASTING

20 drugi izdelki v isti kategoriji: