TOP COAT MILKY – mlečni zaključni top brez disperzije Slowianka Povečaj

Top Coat MILKY – mlečni zaključni top brez disperzije

slow-TopMilky

Nov izdelek

Top Coat Milky bo dobra popestritev za vse stranke, ki imajo rade nežne, nevtralne nohte, trajno lakirane ali umetne. Mlečno prosojen top obogati tudi BABY BOOMER in še dodatno zakrije prehod med belim in kamuflažnim gradientom. Po polimerizaciji je popolnoma suh in ga ni potrebno brisati. 

Več podatkov

14,95 €z DDV

Top Coat Milky je še ena, MLEČNA različica našega najbolj prodajanega topa NO WIPETop Coat Milky ima rahlo mlečno, polprosojno barvo, zaradi česar je primeren tudi za popravljanje oblike in samoizravnavo. Pri Baby bommer-ju zgladi in nevtralizira meje belega prehoda v kožno kamuflažno barvo.

Top Milky je tudi super zaključek kamuflažnih gradilnih gelov ali baz: linija Stone Cover ali Baby Base ali Natural Cover.

Konsistenca tega topa spominja na klasični top NO WIPE, je srednje tekoče konsistence, utrjujemo pa ga med 90 in 120 sek. Mlečna pokrivnost topa je približno 15 %.

Priporočamo, da stekleničko topa po vsaki uporabi dobro zaprete. Zaradi pigmentov priporočamo tudi, da pred vsako uporabo top dobro pretresete. Ker je ta top po sušenju popolnoma suh in nima disperzije, se ga po utrjevanju nekaj sekund ne dotikajte, kajti dotik bi lahko pustil sledi, ki se jih z brisanjem ne da odstraniti. Top potrebuje nekaj sekund, da se ohladi in s tem postane popolnoma suh in trd.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela.  Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min

LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3840684 Lak gel zaključni MILKY

20 drugi izdelki v isti kategoriji: