TEČAJ STONE EFFECT 11.11.2023 NAIL ART Povečaj

TEČAJ STONE EFFECT 11.11.2023 - enostaven in hiter NAIL ART za salonsko delo

STONE EFFECT

Nov izdelek

Spoznajte pravo verzijo "stone effect" in "texture": s folijo, z gubanjem laka, razlivanjem laka.  Stone efekt ali marble efekt bo navdušil vsakega nohtnega stilista in njegovo stranko. Tečaj je namenjen vsem nohtnim stilistom, ne glede na njegovo predznanje.

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

Več podatkov

90,00 €z DDV

120,00 € z DDV

Zakaj program različnih kombinacij marmoriranja in textur?

Da spoznate pravo verzijo »stone effect«. Na tečaju bo predstavljenih več kombinacij razlivanj, z več barvnimi različicami in tehnikami. Včasih samo s trajnimi laki, včasih pa v kombinaciji s pigmentnimi prahi. Spoznajte to lepo in enostavno tehniko in naj vam priraste k srcu. Predstavljena vam bo edinstvena tehnika mešanja in kombiniranja barv s čopičem za gel. Včasih bo uporabljen tudi čopič za tanke linije, ki bo omogočil različne verzije razlivanja in efekta marmoriranja, uporabljali bomo tudi OMBRE ČOPIČ.

Da spoznate texture z gubanjem laka in s folijo ter da se srečate z različnimi »mehurčki« in "balončki" v svoji kreaciji. 

Tečaj je primeren za vse, za začetnike in za izkušene nohtne stiliste, ki radi kombinirate in ustvarjate najrazličnejše kreacije. 

Popestrite svoje delo na enostaven način, ker:

- je tehnika sila enostavna,

- ker so to hitri salonski vzorci, primerni za vse nohtne stiliste in ne podaljšajo časa storiteve izdelave umetnih nohtov, 

- ker se ta tehnika lahko aplicira v vsakdanjem salonskem delu, 

- ker ta tehnika ni vezana na točno določeno znamko lakov, ki jih uporabljamo pri svojem delu, 

- ker je moč to tehniko izdelati v kateri koli barvni kombinaciji, 

- ker ta tehnika dobro izpade na kateri koli dolžini nohtov, ali pri barvanem nohtu ali pa pri grajeni francoski. 

Vsaka vaša kreacija bo popolnoma unikatna. Prepustite se kombinaciji tankih linij in neštetim barvnim kombinacijam. 

Če se vam ne bi uspelo udeležiti razpisanega termina, je ta tečaj na voljo tudi v ONLINE verziji. 

I. Program tečaja

Tečaj traja 8 ur na dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro V KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja.

Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT Slowianka Nail Trends.

Tečaj STONE EFFECT - 11.11.2023 ob 9h V SALONU (Vitanje)

 

II. Cena tečaja in prijave:

1. Cena tečaja:

120,00 EUR (Akcijska cena -25 % POPUST = 90,00 EUR) 

2. Prijave:

a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino.

b) Tečaj se plača ob prijavi na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

12 drugi izdelki v isti kategoriji: