Tečaj TANKE LINIJE 24.11.2023 NAIL ART Povečaj

Tečaj TANKE LINIJE - NAIL ART z jesenskim in zimskim pridihom

Nov izdelek

Tanke linije, zložene v ornamente, je tehnika, ki nobene vaše stranke ne bo pustila ravnodušne. A da ta tehnika uspe, potrebujemo pravi čopič, pravi gel, pravo držo roke, vedenje o ornamentih in njihovi strukturi. Gre za jesensko / zimske vzorce.

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

Več podatkov

120,00 €

Tega izdelka ni več na zalogi


ORNAMENTI so klasika. In moral bi jih znati narisati vsak nohtni mojster, ne glede na stil, ki se mu dopade. Konec koncev je to osnova kakršne koli poslikave nohta, in z ornamenti lahko postanejo čarobni tako umetni nohti kot tudi trajno lakirani. 

Poskusili ste že večkrat, a ni pravega rezultata? Ja, za to tehniko potrebujete pravi čopič, pravi gel in pa vedenje, kako je tanka linija ali ornament sploh sestavljen. 

Na tem tečaju vam bom odgovorila na zgoraj našteto. In v vas zbudila ljubezen do ornamentov in tankih linij. Našli boste ornamente primerne za jesen in ornamente, ki napovedujejo čas božiča in zime. 

PROGRAM TEČAJA

ORNAMENTI niso lahka tehnika, so pa nujna za vsakega nohtnega stilista. Tečaj predstavi čopiče in materiale, s katerimi delamo ornamente, predstavi različne kompozicije ornamentov in sestavo ornamentov, kontur cveta ter listkov. 

Tečaj traja 8 ur na dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro v KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ob zaključku tečaja pridobite CERTIFIKAT.

TERMINI NA VOLJO V LETU 2023:

ORNAMENTI, KONTURE IN TANKE LINIJE - 21.10.2023 ob 9h V SALONU (Vitanje) - (ZASEDENO)
ORNAMENTI, KONTURE IN TANKE LINIJE - 24.11.2023 ob 9h V SALONU (Vitanje) 

CENA TEČAJA in PRIJAVE:

Cena tečaja: 120,00 EUR (Akcijska cena -50 % POPUST = 60,00 EUR velja do vključno 15.9.2023)

Prijava na tečaj:
Prijava na E-MAIL: info@briljant.si (INFO: 031 631 981)

Pri prijavi na e-mail nam sporočite telefonsko številko ter ime tečaja. 

Tečaj se plača ob prijavi. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja. 

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica

Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje (NI DAVČNI ZAVEZANEC in DDV NI OBRAČUNAN NA PODLAGI 1. ODST. 94. ČLENA ZAKONA O DDV). 

SKLIC: številka ponudbe, ki vam jo pošljemo po e-mailu.  

NAMEN: vaš ime in priimek (v primeru, če plača za vas druga oseba ali podjetje), telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

12 drugi izdelki v isti kategoriji: