CHRISTMAS 123 - ONLINE tečaj za začetnike

CHRISTMAS123

Nov izdelek

ONLINE tečaj enostavnih božičnih vzorcev za začetnike ali za tiste, ki potrebujejo ideje za hitro salonsko delo. 

Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.

 

Več podatkov

40,00 €z DDV

Odkrijte majhne trike in postanite kraljica hitrih salonskih poslikav tega božiča. Tečaj je namenjen začetnikom ter izkušenim stilistom, saj vključuje enostavne in hitre vzorce, ki spominjajo na božični čas. HITRO in ENOSTAVNO .... a EFEKTIVNO. 

Čutni, magični vzorci, barve in oblike! Navdihnite se z zvezdicami, snežinkami, zvončki, pentljami, srčki in podobnimi navdihi božiča. Odkrijte okraske, ki nas bodo zapeljali v magičnost in čarobnost praznikov, ki prihajajo. Ustvarite salonske dekoracije primerne za kratke in dolge, trajno lakirane ali umetne nohte. Dajte svojemu delu in nohtom, ki jih izdelate, izjemnost in posebnost.  Mislite, da vam ne bo uspelo? Poskusite in ne bo vam žal – svet pripada pogumnim. Vaš napredek in želja po učenju sta moja motivacija!

PROGRAM TEČAJA

Kar pogumno, tečaj je namenjen tudi čistim začetnikom. Spoznavamo gel za tanke linije, CLASSIC WHITE in ARTER GEL. Ter SUGAR EFFECT na več načinov. Tudi brez folije, bleščic in pa MIRROR efekta ne gre. Celo brez risanja s trajnimi laki in senčenjem s trajnimi laki ne bo šlo.  In kaj bomo še delali? Pletli pletenine, pričarali sneg in snežinke, izdelali božične okraske, pekli kolačke, krojili tkanine, dekorirali s pentljami in rožami… in še več, z geli, trajnimi laki in čopiči za NAIL ART.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail (info@briljant.si) sporočite vaše ime in priimek in telefon ter opravite plačilo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

CERTIFIKAT: Pri ONLINE tečaju ob zaključku pridobite CERTIFIKAT v PDF verziji.  Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite certifikat v papirnati obliki, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. 

CENA TEČAJA in PRIJAVE:

Cena ONLINE (na voljo za nakup kadakoli): 40 EUR. Dostop do vsebine tečaja je na voljo 30 dni. 

Prijava na tečaj:
Prijava na E-MAIL: info@briljant.si (INFO: 031 631 981)

Pri prijavi na e-mail nam sporočite telefonsko številko ter ime tečaja CHRISTMAS 123. Ter sporočite mi FB profil, kateri se doda v skupino (skupina na FB-ku se imenuje ONLINE CHRISTMAS 123-lahko pošljete prošnjo, ki jo po plačilu potrdimo).

Tečaj se plača ob prijavi. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja. 

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica

Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje (NI DAVČNI ZAVEZANEC

 in DDV NI OBRAČUNAN NA PODLAGI 1. ODST. 94. ČLENA ZAKONA O DDV). 

SKLIC: datum tečaja (SI00 15112021). 

NAMEN: vaš ime in priimek (v primeru, če plača za vas druga oseba ali podjetje), telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

15 drugi izdelki v isti kategoriji: