Disk za piljenje z nastavki (Drill Bit DISC) Slowianka Povečaj

Disk za piljenje z nastavki (Drill Bit DISC) Slowianka

slow-disk100

Nov izdelek

Brusek DISK Slowianka za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtov. Disk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče.

Več podatkov

24,95 €z DDV

Brusek DISK Slowianka Nail Trends za različne načine odstranjevanja gela in akril gela iz umetnih nohtovDisk za piljenje z brusnimi nastavki je idealen za pedikuro, skrajšanje umetnih ali naravnih nohtov in odstranjevanje mase iz nohtne plošče. Je zelo enostaven za uporabo - in kar je najpomembneje - pospeši delo v salonu za manikuro in pedikuro: odstranjevanje povrhnjice s stopal ali skrajšanje plošče.

Brusni disk ima zamenljive nastavke, pile v obliki diska z zelo močnim lepilom, ki zagotavljajo, da med delom ni nevarnosti premikanja. Velika prednost je, da se disk in zamenljive pile za disk ne pregrejejo. Prekrivne pile so popolnoma usklajene s kovinskim nosilcem, zato pri delu ne tvegamo, da bi površina, ki jo drgnemo, prišla v stik s kovinskim delom.

Disk je primeren za vse postopke dezinfekcije in sterilizacije.

Gradacija nastavkov je 240.

V kompletu je 100 nastavkov.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklico uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: