Skodelica z logotipom Slowianka (črno zlata) Povečaj

Skodelica z logotipom Slowianka (črno zlata)

slow-skodelica

Nov izdelek

Elegantna skodelica z logotipom Slowianka je moden dodatek, namenjen stilistkam nohtov in strastnim zagovornicam umetnih nohtov in trajno lakiranih nohtov. Skodelica je na voljo v modni črni in zlati barvi, ki ga dopolnjuje eleganten logotip.

Več podatkov

9,95 €z DDV

Elegantno, udobno in stilsko!

Pred vami je nova skodelica, namenjena strastnim stilistkam nohtov in njihovim strankam, ki ljubijo umetne nohte ter seveda kavo ali čaj.


Topla kava, čaj ali morda topla voda z ingverjem, limono in medom? Karkoli vas prevzame, postrezite si z Slowiankino prostorno črno zlato skodelico.


Udoben ročaj, lep, eleganten marmorni motiv in zlati, sijoči detajli s podpisom NAIL STYLIST - jamčimo, da je Slowianina skodelica izjemno fotogenična in odlično izgleda na fotografijah v družabnih medijih.


Prostornina naše keramične skodelice je 330 ml, tako da lahko vanj spravite veliko svoje najljubše pijače. Uporabite jo lahko v dnevni sobi - okrasila bo vašo mizo! Svojim strankam postrezite okusno kavo ali se sprostite v njeni družbi v udobju svojega doma.


Klasična oblika in ekskluzivni zlati detaji naredijo keramično skodelico iz Slowianka Nail Trends popolno darilo za vse ljubitelje lepih nohtov!


Dimenzije:

Višina: 98 mm
Premer: 82 mm

Ne pozabite, da je pozlata občutljiva na pranje v pomivalnem stroju, zato priporočamo, da jo operete ročno.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: