KAVIAR - CAVIAR COLLECTION

Nov izdelek

KAVIAR manikira je prestižna in modna manikira za posebne priložnosti. Kaviar kroglice Slowianka uporabljamo za vse načine okraševanja nohtov.  Tudi če ne delate kaviar manikure, svetleče kroglice lahko uporabite za 3D tehnike, za dodatke k NAIL ART-u, kot so rože in floristika. Za kaviar dekoracijo in 3D tehniko imate na voljo 4 barve kroglic.

Več podatkov

2,95 €z DDV

Kaviar manikira je za vse, ki prisegate na najbolj vroče modne in lepotne trende. Ali za tiste, ki imate radi NAIL ART kreacije in potrebujete mini kroglico za piko na i. 

Kaviar Slowianka – Silver Caviar 17 (Slow-SilverCaviar)
Izredno majhen in zelo fin kaviar, ki izgledajo kot mikro kroglice. Kot nalašč za vse okraske na nohtni plošči. Srebrno mikro kroglice so kot nalašč za okras nohtov, saj so veliko bolj obstojne kot večji elementi. Čudovit sijaj zagotavlja spektakularen sijaj vsake dekoracije. Nanos kaviarja si lahko olajšate s silikonskim čopičem.


Kaviar Slowianka – Copper Caviar 18 (Slow-CopperCaviar)
Izredno majhen in zelo fin kaviar, ki izgledajo kot mikro kroglice. Kot nalašč za vse okraske na nohtni plošči. Bakrene mikro kroglice so kot nalašč za okras nohtov, saj so veliko bolj obstojne kot večji elementi. Čudovit sijaj zagotavlja spektakularen sijaj vsake dekoracije. Nanos kaviarja si lahko olajšate s silikonskim čopičem.


Kaviar Slowianka – Golden Caviar 19 (Slow-GoldenCaviar)
Izredno majhen in zelo fin kaviar, ki izgledajo kot mikro kroglice. Kot nalašč za vse okraske na nohtni plošči. Zlate kroglice so kot nalašč za okras nohtov, saj so veliko bolj obstojne kot večji elementi. Čudovit sijaj zagotavlja spektakularen sijaj vsake dekoracije. Nanos kaviarja si lahko olajšate s silikonskim čopičem.


Kaviar Slowianka - Petrol Caviar 20 (Slow-PetrolCaviar)
Izredno majhen in zelo fin kaviar, ki izgledajo kot mikro kroglice. Kot nalašč za vse okraske na nohtni plošči. Grafitno- modre mikro kroglice so kot nalašč za okras nohtov, saj so veliko bolj obstojne kot večji elementi. Čudovit sijaj zagotavlja spektakularen sijaj vsake dekoracije. Nanos kaviarja si lahko olajšate s silikonskim čopičem.

Hraniti izven dosega otrok! Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Če želite doseči dobro obstojnost, priporočamo, da kristalčke pritrdite s Rubber Base Slowianka in polimerizirate.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: