Easy Almond Gel (EASY PEASY GELS) – Gradilni gel ROZA-BEŽ tena gostejše samoizravnalne strukture

Nov izdelek

Samoizravnalni gel za podaljševanje in oblikovanje umetnih nohtov v roza naravnem odtenku. Čudovit, kožni odtenek Easy Almond je kot nalašč za naraven efekt, ali pa za efekt baby boomerja ali francoskega stila. Gel Easy Almond se lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči, zato je idealen za NO FILE tehniko. Delo z njim naj bo mehko in nežno, saj ni ne preveč in ne premalo tekoč. 

Več podatkov

20,95 €z DDV

Samoizravnalni gel za podaljševanje in oblikovanje umetnih nohtov v roza naravnem odtenku. Čudovit, kožni odtenek Easy Almond je kot nalašč za naraven efekt, ali pa za efekt baby boomerja ali francoskega stila. Gel Easy Almond se lepo samoizravna in porazdeli po nohtni plošči. Delo z njim naj bo mehko in nežno, saj ni ne preveč in ne premalo tekoč.

Te zanima, kako Easy Almond Gel izgleda? Preveri VIDEO!

 

Kolekcija EASY popolnoma novih štirih gelov za enostavno izravnavo, grajenje in izdelavo nohtov. Almond, Boomer, Butter in Magnolia so gradilni geli za izdelavo umetnih nohtov, predvsem salonske dolžine in klasične oblike. Že sami odtenki teh gradilnih gelov so naravnega videza, zato nohte lahko zaključimo samo s topom ali pa izdelamo francosko manikuro ali čudovit baby boomer. Viskoznost in konsistenca sta srednje gosta, zato se gel lepo samoizravnava in pri obračanju prsta poravna in razporedi.


EASY PEASY geli se v lučkah polimerizirajo 2 minuti. Če nohte »pinchate«, je najboljši čas med 20 in 30 sekund. Gele EASY PEASY uporabljamo za podaljševanje na šablono ali za grajenje in utrjevanje naravnih nohtov. Gel te kolekcije ustvari na nohtu 70-80 % pokrivnost, odvisno od dolžine in debeline nohtov. Po utrjevanju imajo disperzijo, ki jo odstranimo s Cleanerjem.


Pri slabši nohtni plošči se priporoča uporaba: Dehidrator-ja, Ultra Bond-a in Base Gel-a. 

Easy Almond Gel

Di-HEMA, Trimethylhexyl, Dicarbamate, Urethane Acrylates Oligomer, Epoxy, Methacrylate, Pentaerythritol Tetraacryrlate, Methyl Benzoylformate, CI 77891, CI 77491, p Hydroxyanisole. 

 

Easy Boomer Gel

Di-HEMA, Trimethylhexyl, Dicarbamate, Hema, Ethyl  Trimethybenzoyl Phenylphosphinate, Hydroxycyclohexyl Phhenyl Ketone, Titanium Doxide, Pigments.

 

Easy Butter Gel

Di-HEMA, Trimethylhexyl, Dicarbamate, Hema, Ethyl  Trimethybenzoyl Phenylphosphinate, Hydroxycyclohexyl Phhenyl Ketone, Titanium Doxide, Pigments.

 

Easy Magnolia Gel

Acrilates Copolymer, Trimethylolpropane Triacrylate, Cellulose, acetate, Bytyrate, Dimethicone, Microcrystalline Wax.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni (priprava, Ultra Bond, Base Gel ali Rubber Base Gel).

Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Easy Almond, Easy Boomer, Easy Butter ali Easy Magnolia.

Utrjujte po navodilih.

Zgradite noht in utrjujte 20-30 sekund.

Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.

Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.

Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

Čas »pinčanja« pri teh gelih je 20-30 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

3 drugi izdelki v isti kategoriji: