PORTO BELLA COLLECTION - KOLEKCIJA TRAJNIH LAKOV SLOWIANKA

Nov izdelek

Nova kolekcija trajnih lakov Porto Bella Slowianka Nail Trends za lahkotno delo v manikerskih in kozmetičnih salonih.

Več podatkov

12,95 €z DDV

Nova kolekcija Porto Bella Slowianka Nail Trends. Za novo kolekcijo Portobella smo dobili navdih na Portugalskem. Portugalska polna sonca, barv in čudovite narave lahko očara tudi najzahtevnejše turiste. Edinstvene barvne kombinacije, ki jih lahko občudujemo na keramiki Azulejos - smo zaprli v steklenice lakov Slowianka in jih pripravili za nohtne stiliste.


Močna pigmentacija in srednje gosta konsistenca zagotavljata najvišje udobje pri delu nohtnega stilista v profesionalnem salonu za manikuro. V kolekciji boste našli 9 barv - polnih portugalskega sonca, ki bodo kot nalašč za vsako sezono.


Elegantna pudrasto roza, mlečno-kavna bež in nasičeni poletni odtenki ustvarjajo edinstveno manikuro z gel-lakom na kratkih in dolgih nohtih. Izberete lahko eno barvo, da ustvarite umirjeno, klasično stilizacijo. Ali vas lahko navdihujejo tudi portugalski Azulejos in posebni okraski, ki jih je ustvarila Natalia Larina. Na tej podlagi vas lahko ponese domišljija. V tej kolekciji gel-lakov Porto Bella boste našli tako klasične odtenke kot tiste, ki vas bodo spomnili na vaše počitnice. Vaši nohti bodo preprosto "bella!"

Kolekcijo sestavlja 9 privlačnih barv: Amadora 238, Porto 239, Faro 240, Nazare 241, Madera 242, Lizbona 243, Fatima 244, Sintra 245, Deserta 246.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si. Spletna st

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

Utrjujemo v UV lučki: 2-3 minute ali v LED lučki: 1 min.

241 Nazare gel lak bo zahteval nekoliko drugačen pristop. Da boste dosegli popoln učinek, je treba gel Nazare nanesti v tanki plasti in ga sušiti dlje kot druge trajne lake iz kolekcije Porto Bella.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: