PORCELAIN BASE - LAK GEL VEZNI 10 ML SLOWIANKA

slow-PorcelainBase

Nov izdelek

Porcelain Base Slowianka je baza gumijaste strukture mlečnega tena za popoln oprijem naravne nohtne plošče pri trajnem lakiranju nohtov.

Več podatkov

14,95 €z DDV

Porcelain Base Slowianka je gumijasta baza za trajno lakiranje, kamuflažna, ki ustvari na nohtu videz porcelana. Produkt je bil ustvarjen za vse ljubitelje gela Porcelain Swan, ki so želeli porcelanasto različico za postopek trajnega lakiranja. Baza porcelanastega izgleda je zelo podobna bazam iz linije Stone Line, samo da ni kožnega tena temveč porcelanastega. Baza Porcelain Base pa ne poskrbi samo za porcelanast izgled, temveč tudi za zelo dober oprijem naravnega nohta. Baza je srednje goste konsistence in je lahko nanešena v tankem sloju ali pa celo primerna za gradnjo nohta v tanjšem sloju.


Efekt: unikaten, belkast, porcelanast premaz
Konsistenca: srednje gosta
Barva: mlečna, porcelanasta


Priporočilo oziroma nasvet: Pri zelo slabih, papirnatih nohtih, priporočamo najprej tanek premaz z Base Gel-om, da poskrbimo za dober oprijem nohta.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! Hranite izven dosega otrok! Preprečite stik z očmi. Izdelek ni za uživanje!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  <a href="mail

Słowianka Sp. z o o, Ul. Babinskiego 71A, 30-393 Kraków, Poland

Pripravite naravno nohto ploščo. Obrišite jo s Cleanerjem. Po želji najprej nanesite bazo (Base gel).  Nato nadaljujte s Porcelain Base. Utrjujte v lučki Sun Light 60 sek. in nadaljujte s sistemom permanentnega lakiranja.

Video: Prikaz uporabe Porcelain Base Slowianka

CPNP: 3463629 Lak gel vezni Porcelain Base 10 ml Slowianka

30 drugi izdelki v isti kategoriji: