ŠABLONE 2V1 SLOWIANKA Povečaj

ŠABLONE 2V1 SLOWIANKA

Nov izdelek

Nove šablone 2v1 SLOWIANKA, primerne za podaljševanje vseh oblik in dolžin umetnih nohtov.

Več podatkov

24,95 €z DDV

Nove šablone znamke Slowianka, ki vam bodo olajšale podaljševanje nohtov s katerim koli materialom, bodisi gostim, tekočim gelom ali akril gelom (poly gel) ali samim akrilom.

Zdaj je čas, da vam podaljševanje umetnih nohtov postane v največje veselje. Za mnoge je podaljševanje umetnih nohtov težko, predvsem zaradi nepravilno izbranih šablon ali celo nepravilne uporabe. A te šablone vam delo olajšajo, saj imajo narisane usmeritve, ki vas pri grajenju nohtov usmerjajo in vodijo do prave oblike.


Nove šablone Slowianka za podaljševanje umetnih nohtov so narejene iz laminiranega papirja in so ravno prav fleksibilne. Grafični izris šablone nas pravilno usmerja pri ustvarjanju želene oblike nohtov, bodisi so to mandljaste oblike, kvadratne oblike nohtov ali celo Stiletto oblike nohtov. Šablone so res 2 v 1, kajti ne omogočajo samo oblikovanja katere koli oblike, temveč tudi katere koli dolžine, ker imajo posebno oznako, ki omogoča krajšanje šablone, v primeru izdelave krajših, salonskih nohtov.


Tudi barva šablone, v pastelno roza tenu, je namenjena temu, da imamo dober pregled nad nanašanjem materiala, pa naj bo ta prozoren, bel, kamuflažni ali katerega koli drugega tena.


Lepilo šablone je zelo močno, sploh če se upošteva navodila pri shranjevanju šablon.


Upoštevajte navodila shranjevanja šablon in te ne bodo nikoli izgubile trdnosti ter dobre lepljive osnove.


Šablone se odlično prilegajo prstom in so tako močne, da se ne upogibajo kar omogoča izdelavo pravilne oblike umetno podaljšanega nohta. Tudi, ko so pod vplivom UV ali LED svetlobe med časom polimerizacije, ohranijo stabilnost in se ne odlepijo. Šablone so za enkratno uporabo.

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Ul. Babinskiego 71A, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za shranjevanje šablon Slowianka za podaljševanje umetnih nohtov so:
- Šablone naj se hranijo na sobni temperaturi (20-25°C)
- Šablone naj se hranijo v temnem prostoru (predal), kamor dneva svetloba ne prihaja. 

Samo za profesionalno in poklico uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: