SPIDER HEXA GEL SLOWIANKA- BEL, ČRN ALI PROZOREN

Nov izdelek

Spider Hexa Gel Slowianka 5 gr, v črni, beli barvi, ali prozorni različici omogoča izdelavo natančnih, geometričnih, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij, s katerimi navdušujemo svoje stranke na umetnih, grajenih, podaljšanih ali trajno lakiranih nohtih.

Več podatkov

8,95 €z DDV

Natančne črte, geometrične linije, so lahko narejene samo s takoimenovanim »SPIDER« gelom. S takimi tankimi, natančnimi črtami in edinstvenimi poslikavami boste lahko navdušile vaše stranke. Spider HEXA gel Slowianka ima zelo gumijasto in gosto konsistenco, zaradi česar je delo enostavno, salonsko in hitro. 

Spider HEXA gel Slowianka se uporablja pri poslikavah umetnih nohtov, grajenih nohtov, podaljšanih nohtov ali trajno lakiranih nohtov. Za vse ljubitelje perfektnih linij, lahko ekstra ravnih, ekstra tankih 3D linij.

Spider HEXA gel Slowianka na voljo v črni, beli barvi ali prozorni različici. 

Acrylate Polymers, Acrylate hydroxyl ester, Acrylate copolymer, Cellulose acetatebutyrate, Microcrystal spicy, CI77266.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!
Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti v zaprti posodi. Zaščititi pred sončno svetlobo. Pred uporabo preberite etiketo. Preprečite stik z očmi in kožo. Pri stiku s kožo ali očmi umijte z veliko vode. Pri stiku s kožo ali očmi poiščite zdravniško pomoč oz. oskrbo. Ne nanašajte na poškodovane nohte. Prenehajte z uporabo v primeru draženja!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Ul. Babinskiego 71B, 30-393 Kraków, Poland

Tanek čopič pomočimo v Spider HEXA gel Slowianka in potegnemo iz posode nitko, ki se zelo vleče, se ne raztrga in z njo ustvarimo efekt pajkove niti. Dotaknemo se nohta, kot bi delali piko, ter iz nje dalje vlečemo nit do naslednje pike, in tako do naslednje, vse dokler ne dosežemo želenega efekta. Ko končamo, utrdimo poslikavo v lučki za gel. Spider HEXA gel Slowianka se lahko nanaša pod ali nad top, odvisno od želenega efekta. Če je na topu, je na otip zelo nežna.


Čas polimerizacije: 30-60 sekund (UV oz. LED), odvisno od moči in vrste lučke, od tega, kako je stranka držala roko v lučki in kakšno debelino izdelka je stilistka nanesla na noht. Priporočamo, da na koncu obrišete s Cleanerjem, ker lahko ohrani delček disperzije.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: