Natural Easy Clear  - samoizravnalni gel Slowianka Povečaj

Natural Easy Clear Gel - samoizravnalni gradilni UV/LED prozoren gel Slowianka

Nov izdelek

Natural Easy Clear Gel Slowianka - samoizravnalen gradilen prozoren gel, primeren za podaljševanje umetnih nohtov ali za utrjevanje naravnih nohtov s gelom.

Več podatkov

24,95 € z DDV

Natural Easy Clear gel Slowianka je gradilni gel Slowianka Nail Trends s prozorno osnovo, ki po utrjevanju ne spremeni barve, transparentnosti in ne porumeni. Ta gel za podaljševanje umetnih nohtov ustvari na nohtu močno in trdo strukturo, popolnoma drugačno od permanentno lakiranega nohta.

Ta gradilni gel za podaljševanje umetnih nohtov ali utrjevanje naravnih nohtov zaznamuje formula za enostavno izravnavo, ki olajšala delo nohtnega stilista, konsistenca gela pa spominja na gosti med. Gel je samoizravnalen, a posebna formula preprečuje prehitro razlivanje v predel obnohtne kožice. Ta gel je idealen za izdelavo umetnih nohtov, podaljševanje nohtov na šablono, izdelavo korekcije, za popravljanje prehoda pri grajeni francoski manikuri ali kombinacijo s bleščicami.

Kolekcija teh gelov se od ostalih kolekcij gelov Slowianka razlikuje po tem, da so geli samoizravnalni, a vseeno ne tečejo v predel obnohtne kožice. Prav tako se razlikujejo v trdoti, saj so veliko trši, kot ostali Slowiankini geli, ki so elastični oziroma gumijasti. Zato so predvsem primerni za tiste, ki se jim rado zgodi, da se nohti pri dnevnem delu radi zlomijo. Paziti je potrebno samo to, da se geli uporabljajo za grajenje nohtov, saj v primeru, da so tanko premazani po nohtu, lahko počijo, se zlomijo ali okrušijo.

Acreylates Copolymer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Silica.

Hranite izven dosega otrok. Hraniti v zaprti posodi. Zaščititi pred sončno svetlobo. Pred uporabo preberite etiketo. Pri stiku s kožo in pri stiku z očmi umijte z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Preprečiti stik z očmi in kožo. Ne nanašajte na poškodovane nohte. Takoj prenehajte z uporabo v primeru draženja oči ali kože. 

Anja Fijavž s.p.,
Na vasi 12B ,
3205 Vitanje.


Telefon: 031 631 981.
Elektronski naslov: info@briljant.si.
Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o,
Ul. Babinskiego 71B,
30-393 Kraków, Poland

Čas utrjevanja za stiskanje (PINCH): 25-35 sekund.

Čas utrjevanja LED / SUN - 2 minuti.

Za bazo priporočamo uporabo bazo Rubber Base Light.

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: