BRUS SLOWIANKA

Nov izdelek

Brusi Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje umetnega materiala.

Frez SLOWIANKA

Več podatkov

11,95 € z DDV

Brusi Slowianka za pripravo naravnega nohta, odstranjevanje odmrle kožice ter za odstranjevanje umetnega materiala kot je gel, akril, akril gel ali permanentni lak.

Brus KROGLICA (Frez do skórek - E1 - kuleczka) KODA: Slow-E1 Brus, ki očisti podnohtje in obnohtno kožico.

Brus TRAPEZ (Frez do skórek - E2) KODA: Slow-E2 Brus, ki očisti nohtni kanal.

Brus NABOJ (mali) Maly Naboj (E3) KODA: Slow-E3 Zelo natančen sveder, ki ločuje kožico, zaraščeno na naravni noht in očisti predel pod kožico ter odstrani vso odmrlo kožo.

Brus STOŽEC (Frez do skórek - E5 - Stożek ścięty) KODA: Slow-E5 Univerzalni brus- očisti predel ob obnohtni kožici in površino naravnega nohta. Uporaben v svetu akrila, gela ali permanentnega lakiranja.

Brus zaokrožen STOŽEC (Frez do skórek - E6 - Stožek Zaokraglony ) KODA:Slow-E6 Stožec, ki zaradi zaključka v obliki kapice, lepo zgladi obnohtno kožico.

Brus SOLZA - E7 (Frez do skórek - E7 - Łezka) KODA: Slow-E7 Sveder, ki očisti noht v predelu obnohtne kožice. Primeren je tudi za piljenje predela nohta na spodnji strani. Na primer v primeru če želimo očistiti predel naravnega nohta na spodnji strani.

Brus GOBICA (Frez do skórek - E8 - Gwoździk) KODA: Slow-E8 Brus, ki očisti nohtni kanal. 

Brus IGLA (Frez do skórek - E9 -Igiełka Niebieska ) KODA: Slow-E9 Uporablja se za urejanje obnohtne kožice. Brus je zelo tanek v obliki igle.

Brus KROGLA (Frez do skórek - E11 - Kulka) KODA: Slow-E11 Očisti predel obnohtne kožice. Ni za piljenje naravnega nohta.

Brus PLAMEN (Frez mały - E12 -Płomień ) KODA: Slow-E12 Največ se uporablja za pripravo obnohtne kožice. Primeren je tudi za čiščenje in piljenje nohta po spodnji strani prostega roba. Je v obliki plamena.

Brus za gel in za akril (Zobacz większe F1 Frez do ściągania masy żelowej i akrylowej niebieski) KODA: slow-frezakrilF1 Brus za odstranjevanje gela ali akrila. S tem brusom prihranite čas in denar, saj učinkovito odstranjuje umeten material, kot sta akril in gel.

Brus Slowianka F3 (F3 FREZ ŚREDNI DO ŚCIĄGANIA HYBRYDY) KODA: slow-F3 Za predel obnohtne kožice in naravnega nohta - rumen, MAJHEN. Uporablja se tudi za odstranjevanje gel laka. Primeren je tudi za piljenje predela nohta na spodnji strani, bodisi če tanjšamo umeten podaljšek nohta bodisi če čistimo naravni noht na spodnji strani.

Brus KAMEN črn (Frez kamienny Szary) KODA: Slow-kamenČRN Uporablja se za matiranje naravne plošče nohta. Uporabi se pri pripravi naravnega nohta v sistemu permanetnega lakiranja. Na nohtu ustvari ravno ploskev kar pripomore lepemu (ravnemu) izgledu nohta po permanentnem lakiranju.

Brus KAMEN bel (Frez kamienny Bialy) KODA: Slow-kamenBEL Uporablja se za matiranje naravne plošče nohta. Uporabi se pri pripravi naravnega nohta v sistemu permanetnega lakiranja. Na nohtu ustvari ravno ploskev kar pripomore lepemu (ravnemu) izgledu nohta po permanentnem lakiranju.

Brus GABKA (Frez gąbka) KODA: slow-gabka Idealen za poliranje kože, ali po uporabi škarjic za obnohtno kožico ali tudi če škarjic sploh nismo uporabili. Njegov učinek je podoben učinku polirnega bloka. Primeren je tudi za piljenje predela nohta na spodnji strani, bodisi če tanjšamo umeten podaljšek nohta bodisi če čistimo naravni noht na spodnji strani.

Diamantni brus TWISTER DRILL BIT, zahvaljujoč svoji strukturi, omogoča hitrejše in natančnejše odstranjevanje odmrle kožice iz nohta, ne da bi poškodoval nohtno ploščo ali predel kožice. Spiralna struktura svedra odstrani ves prah izpod kožice in očisti predel kanala. Začetnikom priporočamo uporabo obratov na električni pili med 3000 in 5000 obrati, izkušeni nohtni stilisti lahko povečate obrate do 15000 obratov. 

Video prikaz brusa Twister Drill Bit

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p.,
Na vasi 12B ,
3205 Vitanje.


Telefon: 031 631 981.
Elektronski naslov: info@briljant.si.
Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o,
Ul. Babinskiego 71B,
30-393 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

30 drugi izdelki v isti kategoriji: