GODDESS COLLECTION (437-442)

Nov izdelek

V vsaki ženski spi boginja, dovolj je le sprostiti njeno lepoto. V ta namen je bila ustvarjena kolekcija trajnih lakov Goddess Slowianka Nail Trends. To je šest čudovitih, božanskih odtenkov fuksije in magente, ki opominjajo na odtenek Viva Magenta, trend leta 2023.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Vsaka barva v kolekciji trajnih lakov Goddess Slowianka Nail Trends je bila ustvarjena z neverjetnim spoštovanjem in skrbnostjo. Plod teh prizadevanj so čudovite barve fuksije v svetlem, bolj intenzivnem, sočnem, pa tudi nekoliko umirjenem odtenku. Kolekcija vsebuje tudi fuksijo, prepleteno z rdečo, vijolično in odtenkom »globoke« slive. Kolekcija je idealna za jesenske stilizacije nohtov. Doslej so bile v našem asortimanu barve v odtenkih fuksije in magente precej skromne, zato ima kolekcija Goddness iz Słowianka Nail Trends velik potencial, da postane pravi prodajni hit. Permanentne lake te kolekcije odlikuje zelo intenzivna pigmentacija, zahvaljujoč kateri lepo prekrijejo noht, tudi zaradi kremaste, srednje goste konsistence. Zaradi izredne mazljivosti je nanos sila udoben, tudi v predelu obnohtne kožice. Z eno frazo bi kolekcijo opisali: božanski trajni lak, zaprt v majhni steklenički s čopičem.

437 FEARLESS VIDEO

Najsvetlejša barva v celotni kolekciji - fuksija. Kljub temu, da je nekoliko zamegljena, barva še vedno ohranja svojo svežino in intenzivnost. Fuksija je ekspresivna, vendar brez neon pridiha. Zato je popoln odtenek za vse letne čase, najlepše pa izgleda v jesenskih izvedbah nohtov. Fearless je moč in energija, ki se širi, izžareva in naredi žensko pravo boginjo.

438 GRACEFULL VIDEO

Zelo intenzivna, sočna fuksija. Je nekaj odtenkov temnejša od barve 437 in z njo ustvarja popolno harmonijo.  Čudovita, intenzivna barva, ki poživlja in nas dnevno navdihuje. Z njo bo vsak jesenski dan lep in očarljiv. To je bistvo ženstvenosti, zaprto v steklenički z imenom Gracefull.

439 DIVINE VIDEO

Zelo globoka, intenzivna fuksija, katere edinstven čar je okrepljen s holografskimi delci, vdelanimi v trajni lak. V soju sonca ali umetni svetlobi se lesketajo in bleščijo v vseh barvah, najbolj pade v oči božanska fuksija v različnih odsevih. Popolna izbira za večerne, disko ali poročne nohte. Z odtenkom trajnega laka Divine boste okoli sebe izžarevali neverjeten sijaj, kot prava boginja.

440 SEXY VIDEO

Odtenek, ki je zelo podoben Pantone leta 2023 Viva Magenta – zelo globoka fuksija z rdečo ali, z drugimi besedami, rdeča s kančkom funkcionalnosti. Čudovita magenta rdeča, z zelo intenzivno prekrivnostjo v samo enem sloju. Popolna rešitev za ženske, ki obožujejo klasiko, torej vedno modne in elegantne rdeče nohte, tokrat odete v trende in popularnost. Sexy rdeča magenta bo zagotovo ostala z vami še dolgo.

441 GERGEOUS VIDEO

Čudovita barva z dodanim črnim pridihom, ustvarjena posebej za ženske, ki obožujejo fuksija odtenke. Barva je vsekakor bolj jesenska, a še vedno izjemno bogata. To je ena od dveh najtemnejših barv v celotni kolekciji, vendar tu še vedno igra glavno vlogo fuksija, rahel odtenek vijolične, odtenek jajčevca ter zrele češnje. Kaj več bi si lahko želeli?

442 MYSTERIOUS VIDEO

Čudovit tipičen odtenek jajčevca in fuksije, edinstven odtenek globoke slive z bleščečimi delci, vdelanimi v hibridni lak. Delci se spektakularno lesketajo v različnih odtenkih, na dnevni svetlobi pa zasijejo kot kameleon v odtenkih fuksije. Spremenite značaj svojih nohtov in ga naredite bolj ženstvenega z trajnim lakom Mysterious. Vaš uspeh naj se začne z barvo.

Lastnosti trajnih lakov kolekcije Goddess Slowianka Nail Trends:

Zelo visoka pigmentacija.

Kremasta, srednje gosta konsistenca, ki zelo olajša delo. Permanentni lak ne teče v predelu obnohtne kožice in omogoča lep nanos barve tik ob obnohtno kožico, zato narastek ni viden dolgo časa.

Odtenki te kolekcijo so popolna izbira za makro manikuro, saj se barva lepo nanaša v tanki plasti in ne ustvarja debeline v bližini obnohtne kožice.

Čas polimerizacije je 30 sekund. Po utrjevanju se ustvari inhibicija (disperzijski sloj).

Polyester Acrylate, Aliphatic Urethane Acrylate, Di-Hema Trimethylhexyl Dicarbamate, Triethylene Glycol Dimethacrylate, Poly(Ethylene Glycol) Phenyl Ether Acrylate, Acrylate Resin, Hema, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Silica Caprylyl Silylate, P-Hydroxyanisole, +/- CI 77891, CI 74260, CI 77266, CI 45410, CI 45380, CI 60730, CI 15850, CI 15850:1, CI 77002, CI 77492, CI 47005, CI 77007, CI 74160, CI 77491, CI 77742, CI 47000, CI 16230.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Barvo nanesemo neposredno na matiran in z cleanerjem obrisan umetni noht iz gela ali akril gela, ali na bazo za grajen trajni lak (v primeru manikure z trajnim lakom) ali na trajni lak črnega odtenka.

Nanesemo prvo plast, zelo tanko, izdelek razporedimo v predelu obnohtne kožice. Čopiča na sredini nohta ne pritiskamo premočno. Pazimo, da je nanesena plast čim tanjša, izogibamo se nepotrebni debelini, da ohranimo estetski videz nohtov in zagotovimo pravilno utrjevanje v lučki. Po želji nanos ponovimo.

Čas polimerizacije je 30 sekund v 48 W LED lučki Slowianka;

Za zaključek uporabimo izbran top in ga utrjujemo po navodilih. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: