INK COLLECTION SLOWIANKA - ALKOHOLNE BARVE (426-431)

Nov izdelek

Kolekcija najbolje prodajanih akvarelnih ink barv Slowianka Nail Trends je bila razširjena s šestimi fantastičnimi barvami. 6 novih barvnih odtenkov v 8 ml steklenički za ustvarjanje »marble« ali »smoke« efekta. Kolekcija alkoholnih barv za različne efekte, najbolj pogosto za efekt akvarela.

Več podatkov

11,95 €z DDV

Kolekcija najbolje prodajanih akvarelnih ink barv Slowianka Nail Trends je bila razširjena s šestimi fantastičnimi barvami.

Inki znamke Slowianka Nail Trends so alkoholne barve za dekoracijo nohtov, ki se uporabljajo za priljubljene tehnike, kot so marmoriranje, floristika, portreti in pokrajine.

Ink alkoholne barve se nanašajo na svetle podlage. 

Na voljo v 6 odtenkih:

426 - Fuchsia Ink VIDEO

Lepa, neon - fuksija roza, globoka in intenzivna, čeprav rahlo umirjena. Popolna za priljubljene marmorne dizajne nohtov in nenadomestljiva v florističnih motivih, še posebej za poslikavo vrtnic in potonik.

427 Claret Ink VIDEO

Kot nalašč za cvetlične dekoracije na nohtih. Akvarel je nenadomestljiv pri slikanju cvetnih popkov.

428 Orange Ink VIDEO

Intenzivna in hkrati umirjena, rahlo razlomljena oranžna barva. 

429 Brown Ink VIDEO

Ta barva je nenadomestljiva tako v smeri marmornih dekoracij kot v smeri floristike za barvanje vej ali listov. 

430 Grass Ink VIDEO

Ustvarili smo bolj naraven odtenek - zlomljeno blatno zeleno, ki bo kot nalašč za slikanje listov 

431 Navy Ink VIDEO

Očarljiva barva temnega neba, intenzivna modrina. Čudovito se poda tudi k dekoracijam iz marmorja, še posebej v kombinaciji s podlagami turkiznih hibridnih barv, ki ustvarijo naravno imitacijo turkiznega kamna na nohtih. 

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Methoxy, PEG/Caprolactone/Valerolactone/Dibutyl, Ethanolamine Phosphate, Xylene, Diacetone Alcohol, Tripropylene Glycol Diarylate, Cyclohexyl – dimethylammomium Dihydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylbenzene

2-Methylpropanol, Ditallowamidoethyl Phosphate. May contain (+/-) : Aqua, Bis – Trimethylbenzoy Phenylphosphine Oxide, Mica, Polyetheylene, Terephthalate, Polyester/ Copolyester, Polyurethane-11, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Styrene/Acrylate Copolymer, CI 12085, CI 14270, CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42510, CI 45410, CI 60725, CI 73385, CI 74160, CI 74260, CI 77000, CI 77007, CI 77120, CI 77266, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77891

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Možnosti za uporabo je več. Najbolj pogosta je naslednja. Nohtno ploščo v dveh slojih prebarvamo s belim permanentnim lakom in vsak sloj sušimo v lučki po navodilih. Belo površino zaključimo s Velvet mat permanentnim lakom, ki ga posušimo po navodilih. Nanesemo poljubne ink barve s nežnim polaganjem čopiča na belo površino.

V primeru, da želimo ustvariti imenovani »marble« ali »smoke« efekt nadaljujemo s prozorno ink barvo, ki bo barve v podlagi prelila in razlila. Po končanem dizajnu počakamo minutko ali dve, da se alkohol izhlapi in noht zaključimo z želenim zaključnim topom (NO WIPE, GLAM ali VELVET).

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

CPNP: 3833249 Lak gel kolekcija INK

30 drugi izdelki v isti kategoriji: