Tečaj AKVARELA 25.10.2023 (WaterColor NAIL ART) - jesenski in zimski motivi Povečaj

Tečaj AKVARELA 25.10.2023 (WaterColor NAIL ART) - jesenski in zimski motivi

AKVAREL

Nov izdelek

Tečaj AKVARELNIH VZORCEV ustvarjenih z akvarelnimi barvami v jesensko/zimski različici. Vzorci so takšni, da jih lahko uporabimo na trajno lakiranih nohtih rok ali nog ter na umetnih nohtih iz gela ali akril gela. Gre za nežne jesensko / zimske vzorce. 

Po izbiri V KOŠARICO in oddanim naročilom tečaja vam na e-mail posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo.

Več podatkov

90,00 €z DDV

120,00 € z DDV

Tečaj AKVARELNIH VZORCEV ustvarjenih z akvarelnimi barvami v jesensko/zimski različici. Vzorci so takšni, da jih lahko uporabimo na trajno lakiranih nohtih rok ali nog ter na umetnih nohtih iz gela ali akrila. Gre za nežne jesensko / zimske vzorce. 

Akvarel je lahkotna slikarska tehnika, ki pa je izvajalsko zahtevna. Ta vrsta slikanja je nekaj posebnega, ker je prosojno, sveže, jasne barve, ki dajejo vznemirljive občutke. Moč barve reguliramo z večjim ali manjšim dodajanjem vode.

PROGRAM TEČAJA

Tečaj je namenjen nohtnim stilistom, ki so se že srečali z NAIL ART-om. Ker je tečaj sestavljen iz lažjih in zahtevnejših vzorcev, je primeren tudi za začetnike. Postopoma predstavlja enostavne in zahtevnejše elemente floristike od listka do cvetov. 

TERMINI NA VOLJO V LETU 2023:

Tečaj AKVARELA 25.10.2023 ob 9h v salonu (Vitanje)

I. Program tečaja

Skupinski tečaj traja 8 ur na objavljen dan.

Zaradi omejenega števila prostih mest, si je potrebno termin prej rezervirati.

Prijavo naredite tako, da nam na e-mail sporočite vaše ime in priimek in telefon (ALI opravite izbiro v KOŠARICO in oddate naročilo tečaja). Na e-mail vam posredujemo predračun, takoj ko preverimo in uskladimo prijavo. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja.

Ves material (geli, lučke, tekočine, pile ...) za izvedbo tečaja je zagotovljen, razen: čopičev. Ti so na voljo za nakup na dan tečaja ali na vašo željo prej, če nas kontaktirate za ponudbo.

Ob zaključku pridobite OVERJEN IN PODPISAN CERTIFIKAT.

 

II. Cena tečaja in prijave:

1. Cena tečaja:

120,00 EUR (Akcijska cena -25 % POPUST = 90,00 EUR) 

2. Prijave:

a) Nakup tečaja preko spletne trgovine ali prijava na E-mail: info@briljant.si (INFO: 031 631 981) - Pri prijavi na e-mail navedite vaše ime in priimek ter telefonsko številko, želene termine  tečaja in želeno vsebino.

b) Tečaj se plača ob prijavi na TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica (Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje). SKLIC: datum tečaja. NAMEN: vaš ime in priimek, telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu.

 

Lokacija: Na vasi 12b, 3205 Vitanje

Kontakt: Anja Fijavž-031 631 981, info@briljant.si

Podroben opis lokacije: Salon se nahaja v poslovno-stanovanjski stavbi sredi Vitanja. Poleg gostišča Kuzman in Centra vesoljskih tehnologij Hermana Potočnika Noordunga (center Noordung). V isti stavbi se nahaja tudi Lekarna Celje.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: