Top Coat No Wipe Dots - zaključni top brez disperzije Slowianka

slow-TopDots

Nov izdelek

Izdelek za oblikovanje s sladkim učinkom? Dots Top No Wipe znamke Slowianka ne zagotavlja le zaščite barve in odpornosti proti praskam, ampak tudi lepo okrasi nohte. Vsebuje šesterokotne večbarvne delce, ki se iskrijo v tisočih barvah, s katerimi lahko prekrijete celoten noht ali samo ustvarite dekoracije. 

Več podatkov

14,95 €z DDV

Izviren zaključek za vsako stilizacijo, popolna zaščita barve in zagotavljanje dodatnih učinkov na nohtih je naloga topa z delci. Dots Top No Wipe iz Slowianka Nail Trends je prav tak izdelek.

Odporen na praske in odrgnineizjemno trpežen in vzdržljiv, zagotavlja nohtom sijaj do 5 tednovZaradi visoke prožnosti je primeren za vse vrste nohtov, tako naravne kot umetne.

Dots Top No Wipe se odlikuje po vsebnosti srednje velikih šesterokotnih delcev. Delci so raznobarvni, obojestransko pobarvani, lesketajo se v belih, roza, modrih, modrih, vijoličastih in mnogih drugih barvah. Delci so zelo tanki, neopazni pod čopičem med nanosom, zato ne ustvarjajo nepotrebne debeline na nohtih. Kljub precej visoki nasičenosti topa z delci je ohranjena prosojnost surovine.

Zgornji del lahko nanesete čez običajno hibridno barvo, prav tako izgleda odlično ali točkovno nanesen na same okraske.

Dots Top No Wipe iz Slowianka Nail Trends je must-have stilizacij sladkih nohtov, koktajlov, tipično poletnih, ki se nanašajo na sladkarije: piškoti, krofi, sladoled, ker je zelo podoben posipom iz sladkarij. Počitnice, sonce in sladki nohti – popoln komplet za poletje.

VIDEO

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. Čas utrjevanja:

  • UV lučka: 3 min
  • LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: