Katalog Slowianka z QR kodami za brezplačne treninge o uporabi izdelkov Povečaj

Katalog Slowianka z QR kodami za brezplačne treninge o uporabi izdelkov

slow-KATALOGmini

Nov izdelek

Odkrijte inovativnost Slowianka Nail Trends izdelkov! V tem priročniku boste našli vse informacije o izdelkih, edinstvene QR kode, ki vas bodo popeljale do brezplačnih usposabljan o izbranih izdelkih. Ta katalog je oblikovan tako, da vam omogoča enostaven dostop do želenih informacij izdelkov in njihove fizikalne lastnosti, posebnosti in navodila za boljšo uporabo! 

Več podatkov

3,95 €z DDV

Odkrijte inovativnost Slowianka Nail Trends izdelkov! KRATEK VIDEO PRIKAZ

Dobrodošli v našem priročnem, intuitivnem in izjemno podrobnem mini katalogu izdelkov! V njem boste našli vse informacije o izdelkih Slowianka Nail Trends, ki so na voljo za prodajo. Ta katalog je oblikovan tako, da vam omogoča enostaven dostop do želenih kategorij izdelkov.

Začnimo z legendo na začetku kataloga, kjer boste hitro našli pravo kategorijo, ki vas zanima. Naša intuitivna zasnova vam omogoča, da se v trenutku potopite v svet želenih izdelkov. Vsaka kategorija ima svojo edinstveno kodo QR, ki vas bo popeljala na brezplačno usposabljanje za izdelke! Tam boste pridobili vse podrobnosti o izdelkih v posameznih kategorijah - njihove fizikalne in kemijske lastnosti, posebnosti in navodila za najboljšo uporabo.

Vendar to še ni vse! Na koncu kataloga boste našli tehnične liste, ki omogočajo primerjavo izdelkov znotraj posamezne kategorije. S pomočjo teh listov boste lahko enostavno ugotovili, kateri izdelek iz določene kategorije najbolje ustreza vašim potrebam!

Pridružite se nam pri raziskovanju inovacij Slowianka Nail Trends ter odkrijte vrhunsko kakovost, ki jo prinašamo na področje nege nohtov. Naši izdelki vam bodo pomagali doseči neverjetne rezultate in izraziti svojo edinstveno ustvarjalnost na nohtih.

Ne čakajte več! Poglobite se v naš navdihujoči mini katalog in postanite del Slowianka Nail Trends revolucije že danes!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov:  info@briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

30 drugi izdelki v isti kategoriji: