LUČKA SUN POWER ( LED/UV ) – 48 W SLOWIANKA

slow-lamp48

Nov izdelek

Lučka Sunpower Slowianka je lučka manjše velikosti, dovolj velika za sušenje petih nohtov ene roke. Zaradi tega je priročna in primeren za manjše salone za manikuro. Velika prednost so diode razporejene v shemo, ki omogoča enakomerno utrjevanje trajnega laka, gela ali akril gela. Zrcalna površina odbija svetlobo in povečuje moč delovanja. Ima regulacijo moči in  senzor gibanja.

Več podatkov

119,95 €z DDV

Bela lučka Slowianka SUN POWER (LED/UV) - 48 Wat je nepogrešljiv pripomoček v kozmetičnih salonih, salonih za manikuro ali v domači rabi. Moč lučke SLOWIANKA je 48 WAT in omogoča kakovostno polimerizacijo hibridnih in enofaznih lakov, saj je kombinacija LED in UV svetlobe. To je nova generacija lučk SUN POWER. Lučka polimizira vse materiale, to so trajni in permanentni laki, geli in akril geli. Čas sušenja materialov za trajno in permanentno lakiranje ter umetno podaljševanje nohtov s gelom ali akril gelom je med 30-120 sekund.

UV/LED lučka Slowianka ima tudi možnost samodejnega vklopa in izklopa. Ta možnost se imenuje tehnologija z enim dotikom. Takoj, ko roka vstopi v LED-luč, se prižge LED-svetloba. LED-lučka ugasne zaradi vgrajenega senzorja gibanja. Z držanjem na ON/OFF gumb se da moč svetilke zmanjšati za polovico, na 24 Wat. Pri utrjevanju različnih materialov, kot so gel ali trajni lak, potrebujemo različne čase utrjevanja, zato ima lučka tri prednastavljene časovnike in sicer: 10s, 30s in 60s ter 90s.

Priporočeni najkrajši časi polimerizacije materiala Slowianka so:

10 sekund permanentni lak
60 sekund Combi Pink (pinchanje 20 sekund)
120 sekund Dry Cover Gel (pinchanje 20 sekund)
120 sekund Clear CC Gel (pinchanje 20 sekund)
Top Coat NO WIPE 60 sekund
Top RUBBER 60 sekund
Base RUBBER 30 sekund
Multi Art Gel 30 sekund

Lučka Slowianka je tudi nepogrešljiv pripomoček na tečajih za nohte, tečajih trajnega lakiranja, tečajih permanentnega laka ter vseh podobnih delavnicah za poslikavo in izdelavo nohtov. 

GARANCIJA: 1 LETO (12 mesecev)

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stranwww.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: