MINI blok Slowianka 120/180

slow-bufferMINI

Nov izdelek

Mini polirni blok za nohte znamke Slowianka, ki ga mora imeti vsaka nohtna stilistkaBlok pilica za matiranje naravne nohtne plošče ali umetnega nohtaBuffer SLOWIANKA 120-180 je oblike polluna (halfmoon). 

Več podatkov

0,90 €z DDV

Mini blok pilica Slowianka za matiranje naravne nohtne plošče ali umetnega nohta (po piljenju). S tem Slowianka blokom lahko nohte zmatiramo in pripravimo na nanos barve ali topa. Blok je primeren za vse vrste nohtov. Kakovost brusnega papirja je visoka, zato blok Slowianke ne pušča prask in sledi na nohtih in koži.

Grobost blok pile (granulacija) je nežna- 120/180.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Blok uporabljamo za matiranje naravne nohtne plošče pred nanašanjem baz in hibridov, predvsem pri tankih in mehkih nohtih. Uporablja se tudi pred podaljševanjem nohtov, za matiranje naravne plošče. Nepogrešljiv pa je po izdelavi umetnega nohta - za maksimalno gladkost umetnega nohta, ki smo ga predhodno obdelali s pilo. Zaradi finega matiranja ga uporabimo tudi pred izdelavo NAIL ARTA, baby boomerja ali risane francoske. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: