NATURE Arter Painting Gel – Pigmentiran gel v tubici

Nov izdelek

Linija Nature Arter Painting Gels vključuje 7 jesenskih pigmentiranih barvnih gelov, ki so primerni za barvanje umetnega nohta, risan francoski stil, baby boomer in ombre ter za dekoracije, NAIL ART in poslikave nohtovUltra pigmentirane gele Slowianka v odtenkih, ki jih najdemo v naravi,  smo zaprli v priročno tubico, ki vam bo prihranila čas in nadomestila druge izdelke. 

Več podatkov

10,95 €z DDV

Z nasičenimi in pigmentiranimi barvnimi geli Nature Arter Painting Gels  lahko ustvarite kakršno koli dekoracijo, ne glede na izbrano tehniko poslikave: One Stroke, Zhostovo, Micro Painting (tanke linije), senčenje, brisanje linij, francoski stil in dekorativno francosko, pa tudi ombre ali baby boomer, ki jih obožujejo naše stranke. Največja prednost pigmentiranih gelov v tubici je ultra močna pigmentacija barvnega gela, ki omogoča ustvarjanje vzorca samo z eno plastjo! Nasičeni geli so po utrjevanju brez disperzije in jih lahko uporabljamo na ali pod zaključnim topom.

V kolekciji NATURE je na voljo v 5g tubicah:

Arter Pumpkin Orange - VIDEO

Barva Pumpkin Orange je svetla barva buče - manj intenzivna oranžna barva. Ta odtenek bo kot nalašč za jesenske stilizacije.

Arter Red Orange - VIDEO

Rdeča oranžna je tipična barva buče – temna in intenzivna. Tudi ta energičen in optimističen odtenek bo kot nalašč za jesenske stilizacije.

Arter Navy Blue - VIDEO

Mornarsko modra je odtenek modre – a je razbit z belo in vijolično. Modra je barva narave, vode, neba – in je med odtenki za nohte ena najbolj priljubljenih.

Arter Ink Blue 

Barva Ink Blue je odtenek zelo temne, hladne modre - intenzivne, ultramarin. Modra je barva narave, vode, neba – in ker je modra, je tudi ta ena najbolj priljubljenih izborov za dekoracijo nohtov.

Arter Forest Green - VIDEO

Barva Forest Green je temna, topla zelena - razbita z belo in črno.

Arter Forest Brown - VIDEO

Barva Forest Brown je temna, toplo rjava - v odtenkih rdečkasto rjave. Tipičen jesenski odtenek, barva Zemlje.

Arter Dark Latte - VIDEO

Barva Dark Latte je svetla, topla bež – kot kava z mlekom. Tipičen jesenski odtenek, uporabljen zelo pogosto v jesenskem času in tudi drugače.

Arter Olive - VIDEO

Arter Moro - VIDEO

Arter Yellow Grass -  VIDEO

Konsistenca ARTER barvnih gelov za poslikave je redka, a vseeno za spoznanje bolj gosta od gostote trajnih lakov.

Arter Gel Slowianka Nail Trends je bil ustvarjen za nohtne stiliste z namenom, da jim olajša dekoriranje in poslikavo umetnih in trajno lakiranih nohtov. Zakaj in kako?

Ta barvni gel je visoko nasičen s pigmenti. Torej samo en nanos zadostuje za ustvarjanje poslikave nohta. Pri tem bo barva vidna, pokrivna in intenzivna. Prav tako uporaba te mešanice gela in pigmenta prihrani čas, potrebno je samo izbrati tubico Arter gela in gel stisniti na metalno paletko in že je pigmentirana mešanica pripravljena za uporabo.

Te mešanice barvnih gelov se zelo dobro posušijo v lučki, tako ni straha, da bi se poslikava razmazala. Nujno ni tudi to, da jo zaključujemo z zaključnim topom, saj je po utrjevanju brez disperzije.

Di-hema Trimethylhexyl, Hema, Hydroxycyclohexyl, Pigments.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Samo za profesionalno in poklicno uporabo!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Uporaba teh pigmentiranih mešanic gelov je zelo preprosta. Najlažje je, če si majhno količino izbranega Arter Painting gela iztisnete na metalno paletko. Barvo nanesete na prej pripravljen noht s čopičem za gel. Pravilno posušite barvni gel Arter, čas prilagodite tehnologiji, ki jo uporabljate, praviloma med 60-90 sekund.


Noht zaključite s svojim najljubšim topom: Top Coat No Wipe / Top Velvet.


V primeru, da je bila kreacija ali poslikava narejena na utrjen top, ni potrebe po ponovnem nanašanju topa.


Polimeriziramo jih lahko v UV lučkah: 60/90 sec (Najboljša izbira je 48W Sun Power LED lučka).

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: