SHARM HALLOWEEN - ONLINE TEČAJ Povečaj

SHARM HALLOWEEN - ONLINE TEČAJ

SharmHALLOWEEN

Nov izdelek

Ta tečaj vas pripelje do pomembne tehnike NAIL ART-a: SHARM na temo HALLOWEEN in jesenski vzorčki

Tečaj na voljo za nakup kadarkoli, po nakupu vsebina tečaja dostopna 30 dni v zaprti FB skupini. Po prijavi vam na e-mail posredujemo ponudbo brez stroškov dostave.

Več podatkov

40,00 €z DDV

Zakaj je nastal tečaj te verzije? Ravno se približuje HALLOWEEN oziroma noč čarovnic. In pa, na tečajih tečajnice vedno pravijo. Zakaj je NAIL ART tako težak? Zamuden? Že tako delam nohte dve uri, a potem naj še za poslikavo porabim ne vem koliko časa? No, vzorčki tega tečaja so hitri in nekateri dokaj hitri. V osnovi povzemajo tehniko SHARM, ki jo drugače imenujemo WET TO WET ali BLOOMING TECHNIQUE. In na tem tečaju se ta tehnika poenostavi, tako da je primerna tudi za začetnike. Naj samo opomnim, da SHARM je kot tehnika lahko tudi zelo zahtevna, a o tem drugič.

DUHCI so lahko beli na črni podlagi, črni na beli podlagi ali obogateni z barvo oziroma ombre efektom. So zelo enostavni, nekajkrat poskusiš in ta dizajn bo osvojen. Tehnika SHARM z razlivanjem tukaj časti, vse naredi sama. In te duhce lahko pustimo same, ali pa jih dopolnimo z raznimi efekti. Recimo BUBBLE ali MARMOR ali pajkova mreža itd.

PAJKEC je ponavadi črn. Začne se s skico. Nadaljuje pa se z SHARMOM. In samo tiste, ki znate narediti še svetlenje, ga lahko dopolnite tudi s tem. Ni pa nujno. Torej je za popolno začetnico ali pa tudi za tiste, ki jih svetlenje in tanke linije niso tuje.

METULJČEK lahko je polovični ali cel. Tudi ta se začne s skico. Metuljček lahko pustimo sam, ali pa ga dopolnimo z raznimi efekti. Recimo BUBBLE, MARMOR ali MREŽA itd.

PAJKOVA MREŽA se začne z SHARMOM. Dopolni se z spider gelom. Lepa je v mat verziji, na katerega dodamo kapljice jutranje rose. Ali pa druga verzija pajkove mreže, zrisana s tankimi linijami, bodisi s črnim gelom ali gelom z bleščicami?

Kaj pa skrivnostne oči, ki kukajo iz teme? Ali strašljive poteze obraza? Samo šaljiva fraza BOO?

Kaj še srečaš na tem tečaju? Tanke linije s črnim in metalnim gelom. Ombre efekt s pigmenti.

Tečaj je posnet v skrito skupino na FB. Zajema približno deset vzorčkov, na desetih posnetkih. Skupaj približno trajajo 5 ur. Po zaključenem tečaju dobite CERTIFIKAT v PDF verziji. Z doplačilom za certifikat in poštnino pa tudi certifikat v papirnati verziji. Slika certifikata je dodana v skupino. Vse, ki bi želele ta certifikat, prosim javite.

S tem tečajem pridobite tudi kupon za popust v višini 10%.

CENA TEČAJA in PRIJAVE:

Cena tečaja: 40,00 EUR 

Prijava na tečaj:
Prijava na E-MAIL: info@briljant.si (INFO: 031 631 981)

Pri prijavi na e-mail nam sporočite telefonsko številko ter ime tečaja SHARM HALLOWEEN - ONLINE TEČAJ. Ter sporočite mi FB profil, kateri se doda v skupino.

Tečaj se plača ob prijavi. Prijava velja, ko je urejeno plačilo tečaja. 

Podatki za plačilo:

TRR: SI56 6100 0001 5873 233 Delavska Hranilnica

Izidor Fijavž s.p., Na vasi 12b, 3205 Vitanje (NI DAVČNI ZAVEZANEC in DDV NI OBRAČUNAN NA PODLAGI 1. ODST. 94. ČLENA ZAKONA O DDV). 

SKLIC: datum tečaja (SI00 11102021). 

NAMEN: vaš ime in priimek (v primeru, če plača za vas druga oseba ali podjetje), telefonska številka in e-mail. Glede plačila me prosim obvestite tudi po e-mailu ali telefonu 

 

Če niste zasledili še kakšne podrobnosti, smo povzeli tudi najbolj POGOSTA VPRAŠANJA:

Ali je dostop do kupljenih tečajev trajen?

Ne, dostop je omejen na 30 dni od zagotovljenega dostopa (po plačilu tečaja).

Kako hitro dobim dostop do tečaja?

V 24 urah od mene prejmete dostop do usposabljanja- ponavadi preko messengerja na FACEBOOK-u, lahko pa tudi preko e-pošte.

Ali dobim certifikat?

Da, po tečaju dobite e-certifikat v PDF obliki. Digitalna datoteka je rešitev, saj lahko vplivate na kakovost tiskanja in vrsto papirja. Prav tako digitalni format omogoča postavitev certifikata na svojo spletno stran, kanale družbenih medijev ali ga shranite v svoj portfelj.  

Za doplačilo 10 EUR lahko pridobite tudi certifikat v papirnati obliki, ki vam ga pošljemo na vaš naslov. 

Sem začetnik- je tečaj primeren zame?

Seveda, vsi koraki tehnike so prikazani in obrazloženi. Prav tako uporabljeni izdelki, ki so tudi povzeti v seznamu uporabljenih izdelkov. Vaša naloga bo samo, da vadite in znanje uporabite v praksi.

Nimam nobenega izdelka - kaj naj kupim?

Uporabljamo blagovno znamko Slowianka in EURO FASHION. Vendar bomo pomagali z nasveti tudi če uporabljate izdelke drugih blagovnih znamk.

Vsi uporabljeni izdelki pa so na voljo na www.briljant.si.

Ali so tečaji na voljo v živo?

Ne, posnetki so bili že vnaprej posneti. Na voljo so v naši zaprti skupini na FACEBOOK-u. V zaprti skupini lahko vedno povprašaš o vsem kar te zanima.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: