ČOPIČ ONE STROKE PREMIUM

Nov izdelek

Čopiči za ONE STROKE tehniko Slowianka s pigmenti, barvnimi geli, pastami in emulzijami. V tej kategoriji najdete dva najbolj precizna čopiča za to tehniko, ki jih uporabljamo za natančne ONE STROKE detajle. Oba čopiča sta izrazito mehka in omogočata maximalno natančno poslikavo. Imata SREDNJO površino iz sintetičnih najlonskih ščetih, ki ju ščiti pokrovček. 

Več podatkov

17,95 €z DDV

ČOPIČ ONE STROKE 4 SLOWIANKA je majhen, rahlo poševno in precizno rezan čopič s pokrovčkom. Ima enakomerno rezane ščetine, ki so goste, a zelo mehke na konici. Popolna izbira za pigmentirane in gostejše gele. Popolnoma drži težo in vsebnost gela na ščetinah. Uporablja se lahko za izdelavo vseh vrst detajlov One Stroke za ustvarjanje najrazličnejših kreacij. Barvno kombinacijo spusti na podlago v samo eni potezi. Zunanji obrobni del poslikanih elementov je enakomeren, zelo viden in ne potrebuje dodatnega konturiranja s tankim čopičem, vse zahvaljujoč popolnoma enakomernemu rezu ščetin. V primerjavi z One Stroke Brush 5 je manjši in se lahko uporablja za izdelavo drobnih elementov. Majhni listi, popki, cvetovi in ​​njihova notranjost – vrtnica, perunika ali potonika sploh ne bodo problem. Kot nalašč za majhno nohtno ploščo, kjer je vsak element zelo fin. Če želite podaljšati njegovo življenjsko dobo, ga očistite s čistilom BRUSH CLEANER za čopiče Slowianka Nail Trends.

ČOPIČ ONE STROKE 5 SLOWIANKA One Stroke čopič srednje velikosti, rahlo poševno prirezan z zaščitnim pokrovčkom. Ima enakomerno rezane ščetine, ki so goste, a mehke na konici. Popolna izbira za pigmentirane in gostejše gele, kot so ARTER geli SLOWIANKA. Popolnoma drži težo in vsebnost gela na ščetinah. Uporablja se lahko za izdelavo vseh vrst detajlov One Stroke za ustvarjanje najrazličnejših kreacij. Barvno kombinacijo spusti na podlago v samo eni potezi. Zunanji obrobni del poslikanih elementov je enakomeren, zelo viden in ne potrebuje dodatnega konturiranja s tankim čopičem, vse zahvaljujoč popolnoma enakomernemu rezu ščetin. Zelo pospeši delo v salonu – naredi ga tudi bolj učinkovito in »čisto« in natančno. Ščetine so izdelane iz najlona.  V primerjavi z One Stroke Brush 4 je večji in se lahko uporablja za izdelavo večjih detajlov ONE STROKE tehnike.  Če želite podaljšati njegovo življenjsko dobo, ga očistite s čistilom BRUSH CLEANER za čopiče Slowianka Nail Trends.

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stranwww.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Navodila za čiščenje in shranjevanje čopiča:

1. Čopič očistite s Cleanerjem. Nato Brush Cleaner gelne strukture nanesite na gladko površino (ne površino, ki vpija).

2. V Brush Cleaner namočite čopič za gel, akril ali NAIL ART. Odvečen gel obrišite z blazinico, ki ne pušča muck.

3. Po potrebi ponovite čiščenje. Čopič zaščitite s pokrovčkom. 

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: