MEHČALEC OBNOHTNE KOŽICE (SPEEDY CUTICLE REMOVER) Povečaj

Mehčalec obnohtne kožice SPEEDY CUTICLE REMOVER

slow-SPEEDYremover10

Nov izdelek

Mehčalec za vsako nohtno stilistko, ki je ljubiteljica MAKRO, INSTA ali ZOOM manikure. Mehčalec Speedy Cuticle Remover omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje obnohtne kožice. Izdelek ima tekočo konsistenco - kot voda - in deluje zelo hitro in učinkovito. Pri salonskem delu je nenadomestljiv, saj pospeši delovanje bruskov za manikuro

Več podatkov

7,95 €z DDV

SPEEDY REMOVER SLOWIANKA NAIL TRENDS je namenjen vsem vrstam manikure in ga srečujemo pri pripravi nohtov za trajno lakiranje ali pri podaljševanju nohtov. Tudi če ne naredimo popolne manikure, je potrebno odstraniti obnohtno kožico na nohtni plošči in zahvaljujoč mehčalcu Speedy Remover je to mogoče narediti hitro in učinkovito.

Mehčalec je tekoče strukture - kot voda - in deluje zelo hitro. Pri salonskem delu je nenadomestljiv.

Še posebej dobro je za pripravo nohtov za fotografije makro manikure. Temelji na kaliju, zato je izjemno hiter, a tudi varen. Ne peče in ne povzroča draženja kože. Ne sme se uporabljati na razdraženih predelih nohta, obnohtne kožice in na ranah. Po uporabi se priporoča izpiranje s tekočo mlačno vodo. Ker ne pušča mastnega filma, lahko takoj po uporabi začnemo s nanašanjem trajnega laka, gela ali akril gela. 

Aqua, Potassium Hydroxide, Calcium Carbonate, Carrageen, Polyglyceryl-4-Caprate, Paraffinum Liquidum, Lanolin.

Upoštevajte navodila! Preprečite stik z očmi! Hraniti izven dosega otrok! 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo! 

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Mehčalec nanesemo na predel obnohtne kožice. Raztopljen epitelij odstranimo s potiskačem obnohtne kožice ali leseno paličico – odvisno od želja in navade nohtnega stilista.

Mesta pod gubo v predelu loka in sinusa odstranimo s bruski za obnohtno kožico. 

30 drugi izdelki v isti kategoriji: