SILVER TOP NO WIPE - ZAKLJUČNI TOP BREZ DISPERZIJE S SREBRNIMI BLEŠČICAMI

slow-TopSilver

Nov izdelek

Visok sijaj umetnega nohta, poleg tega pa še obstojen in dolgotrajen! Silver Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. A ni samo top, je dekorativni top, v katerega smo ujeli srebrne, kovinske folije različnih velikosti. Z njim lahko zaključite trajno lakirane nohte ali umetne nohte iz gela in akrila.

Več podatkov

14,95 €z DDV

Silver Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. Ima zelo mehko formulo, zato je zelo enostavna in priročna za uporabo. Ima kremasto konsistenco in ne teče v predel kožice. Utrjuje se v lučki, praviloma 2 minuti.

Silver Top je gumijast top, zato je primeren tako za gel lak kot za umetne nohte. Ima majhne koščke srebrne, kovinske folije različnih velikosti. Super izbira kot dodatek NAIL ART-u ali za zaključevanje celotne nohtne plošče z edinstvenim efektom novega, sijočega učinka. Efekt je edinstven – dobro se ujema s pastelnimi barvami, pa tudi s temnimi, globokimi odtenki.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Acrylates Copolymer, Dimethicone, Styrene/Acrylate Copolymer. 

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po nekaj sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: