GOLDEN TOP NO WIPE - ZAKLJUČNI TOP BREZ DISPERZIJE Z ZLATIMI BLEŠČICAMI SLOWIANKA

slow-TopGolden

Nov izdelek

Visok sijaj umetnega nohta, poleg tega pa še obstojen in dolgotrajen! Golden Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. A ni samo top, je dekorativni top, v katerega smo ujeli zlate, kovinske folije različnih velikosti. Z njim lahko zaključite trajno lakirane nohte ali umetne nohte iz gela in akrila. 

Več podatkov

14,95 €z DDV

Golden Top je izpeljanka našega najbolj prodajanega topa Top Coat No Wipe Slowianke. Ima zelo mehko formulo, zato je zelo enostavna in priročna za uporabo. Ima kremasto konsistenco in ne teče v predel kožice. Utrjuje se v lučki, praviloma 2 minuti.

Golden Top je gumijast top, zato je primeren tako za gel lak kot za umetne nohte. Ima majhne koščke zlate, kovinske folije različnih velikosti. Super izbira kot dodatek NAIL ART-u ali za zaključevanje celotne nohtne plošče z edinstvenim efektom novega, sijočega učinka. Efekt je edinstven – dobro se ujema s pastelnimi barvami, pa tudi s temnimi, globokimi odtenki.

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P103 Pred uporabo preberite etiketo.
P302 Pri stiku s kožo.
P305 Pri stiku z očmi.
P352 Umiti z veliko vode.
P313 Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo
P404 Hraniti v zaprti posod
P410 Zaščititi pred sončno svetlobo

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po nekaj sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: