SILKY BUTTER GELS - Gradilni geli svileno maslene strukture

Nov izdelek

Nova kolekcija štirih svileno maslenih gradilnih gelov nove generacije Slowianka. »Silky Butter« geli so geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtov, za korekcijo ali za utrjevanje naravnih nohtov, so kamuflažno pokrivni med 70-80 %, za vse vrste stilov, francoskih in baby boomerjev.

Kolekcija vsebuje Creamy Bloom, Creamy Vanilla, Creamy Butter in Creamy Apricot.

Več podatkov

24,95 €z DDV

Nova kolekcija štirih svileno maslenih gradilnih gelov nove generacije. »Silky Butter« geli so geli za podaljševanje in grajenje umetnih nohtovza korekcijo ali za utrjevanje naravnih nohtov, so kamuflažno pokrivni med 70-80 %. Primerni so tako za začetnike kot izkušene nohtne stiliste saj konsistenca omogoča hitro in enostavno nanašanje. Hitri nohtni stilisti bodo lahko s tem gelom naenkrat izdelali več nohtov, ne samo enega, kar skrajša čas storitve. Čeprav ne tečejo, so kremasto samoizravnalni, zato je aplikacija učinkovita in uspešna. Kljub kamuflažnemu tenu in pigmentom ne spremenijo barve tudi do 4-5 tednov. Svilnati masleni geli so trdi, zelo odporni in se ne zlomijo.

Creamy Bloom je nova generacija gradilnega gela kolekcije Silky Butter GelCreamy Bloom je kamuflažni gel hladnega roza tena z rahlo vijoličnim pridihom. Z tem kremastim gelom lahko izdelamo umeten noht katere koli oblike, podaljšek, ali samo utrdimo naravni noht. To je izdelek, zasnovan za izdelavo umetnega nohta, ki zagotavlja pokritost na ravni 70-80%. Uporabite ga lahko za hitro delo v salonu, ker je zelo hiter izdelek za nanašanje in grajenje umetnih nohtov. Ima povprečno gosto konsistenco, zato lahko izdelate več nohtov hkrati. Gel Creamy Bloom se lepo poravna in izravna, vendar ne prehitro in ne teče v predel kožice.


Creamy Vanilla je gradilni gel nove generacije v barvi svetle porcelan roza barve. Z tem gelom boste lahko podaljšali nohte, gradili nohte ali utrjevali naravne nohte. Spada med kamuflažne gele, ki so pokrivni med 70 in 80 procenti. Ta gel je srednje konsistence in omogoča grajenje več nohtov hkrati. Spada med srednje samoizravnalne gele, kar pomeni, da se samoizravna, a ne prehitro.


Creamy Butter gradilni gel za umetne nohte v » zadimljeno « roza odtenku. Gre za gel z edinstveno teksturo, ki spominja na stopljeno maslo, in omogoča prijetno in hitro delo v salonu za manikuro. Kamuflažni gel je pokriven v 70-80 %. Je gostejše strukturo, nanaša se po sistemu »one touch« in omogoča gradnjo na več nohtih hkrati.


Creamy Apricot kremast gel marelično roza barve za vse ljubitelje svetlih nohtov in super kombinacija z naravnimi nohti. Gradilni gel Apricot uporabljamo za podaljševanje nohtov, grajenje nohtov in utrjevanje naravnih nohtov. Pokrivnost tega gradilnega gela je med 70 in 80 %. Srednje gosta konsistenca omogoča gradnjo tudi več nohtov naenkrat. Gel je delno samoizravnalen a vseeno se ne razliva prehitro.

Kolekcija vsebuje štiri različice gela SILKY BUTTER GELS – Builder gel UV/LED v original pakiranju 15, 30 ali 50 gr:

Creamy Bloom – UV/LED gradilni gel za nohte

Te zanima, kako Creamy Bloom izgleda? Preveri VIDEO.



Creamy Vanilla – UV/LED gradilni gel za nohte

Te zanima, kako Creamy Vanilla izgleda? Preveri VIDEO.



Creamy Butter – UV/LED gradilni gel za nohte

Te zanima, kako Creamy Butter izgleda? Preveri VIDEO.



Creamy Apricot – UV/LED gradilni gel za nohte 

Te zanima, kako Creamy Apricot izgleda? Preveri VIDEO.

Creamy Bloom: Acrylates copolymer, HEMA, Hydrosycyclohexyl Phenyl, Ketone, CI 15850, CI 19140, Titanium Dioxide. 

Creamy Butter: Di-hema, Trimethylhexyl Dicarbanate, Hema, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone. 

Creamy Apricota: Aliphatic Trezhane Acrylate, Hydroxypropylmethacrylate, Silica Dimethyl Silylate, Triethylene Glycrol Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Benzoyl Isopropanol, CI 77891, HEMA, Bistrimethylbenzoyl Phenyphosphine Oxide, Ethyl Trimethylbenzoyl henylphosphinate, P-hydroxyanisole, CI 16035, BHT.  

Creamy Vanilla: Acrylates Copolymer, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, CI 15852, CI 19140, Titanium Dioxide. 

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P103 Pred uporabo preberite etiketo.
P302 Pri stiku s kožo.
P305 Pri stiku z očmi.
P352 Umiti z veliko vode.
P313 Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo
P404 Hraniti v zaprti posodi
P410 Zaščititi pred sončno svetlobo

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si 

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za profesionalno in poklicno uporabo. 

Naravne nohte pripravite, kot ste navajeni. V Slowianki začnemo s brezkislinskim primerjem ULTRA BOND in nadaljujemo z bazo BASE GEL. 
Najprej na šabloni izdelajte zelo tanek sloj podaljška s Creamy Bloom, Creamy Vanilla, Creamy Butter ali Creamy Apricot.
Utrjujte po navodilih. 
Zgradite noht in utrjujte 20-30 sekund.
Nastavite »pinch« oziroma sponko za oblikovanje nohta ter sušite 2 minuti.
Pred oblikovanjem s pilo nohte obrišite s Cleanerjem.
Na koncu nohte zaključite s izbranim topom (NO WIPE, NO WIPE GLAM, RUBBER TOP, VELVET).

 Čas »pinčanja« pri teh gelih je 20-30 sekund. Čas sušenja teh gelov je 120 sekund. Po utrjevanju brišemo disperzijski sloj z Gel Cleanerjem.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: