59 Chrome Laki Slowianka - Metalni odtenki (KLASIČNA KOLEKCIJA) Povečaj

Chrome Laki - Metalni odtenki - KLASIČNA KOLEKCIJA

Nov izdelek

Chrome Laki Slowianka so metalni odtenki za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. Značilnost permanentnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost.

Več podatkov

12,95 €z DDV

Kolekcija Chrome Lakov Slowianka vsebuje dva laka oziroma dva odtenka:

Lak št. 58 (rdeče rjav) in
lak št. 59 (zeleno moder). 

 Na voljo v original pakiranju 10 ml.

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Methoxy, PEG/Caprolactone/Valerolactone/Dibutyl, Ethanolamine Phosphate, Xylene, Diacetone Alcohol, Tripropylene Glycol Diarylate, Cyclohexyl – dimethylammomium Dihydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylbenzene

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

 Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja: UV/2-3 min, LED/1 min, SUNPOWER /1 min

Chrome laki se utrjujejo v lučki in sušijo na zraku (po utrjevanju v lučki potrebujejo praviloma še 5 minut, da se popolnoma posušijo na zraku). Zaščitijo se s topom NO WIPE. Pred nanosom topa morajo biti popolnoma suhi. Priporočajo se predvsem za dekoracijo nohtov, NAIL ART (Mistic Style) in ne toliko za pokrivanje cele nohtne ploskve.

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: