Water Neon Collection (290-299)

Nov izdelek

Barvni laki v živih, neon odtenkih kolekcije Water Neon Slowianka. Značilnost trajnih lakov te znamke je dobra pigmentiranost, pokrivnost, mazljivost in obstojnost. Primerni so za sistem trajnega lakiranja ali za barvanje podaljšanih ali umetnih nohtov, izdelanih iz gelov ali akrilov. V tej kategoriji so na voljo trajni laki v dveh efektih – z finimi črnimi delci ali majhnimi holo kosmiči.

Več podatkov

8,95 €z DDV

Kolekcija Water Neon Slowianka je sestavljena iz 10-ih trajnih lakov v neon odtenkih. Kolekcijo sestavljata dva tipa lakov, z finimi črnimi delci ali majhnimi holo kosmiči. Zaradi posebne konsistence se v strukturi pojavijo obrisi in drobci holografske folije, vendar ne vplivajo na strjevanje in ne dodajo debeline nohtu.

Tip lakov s HOLO kosmiči spominjajo na milne mehurčke, luske ali bisere, ki se izjemno estetsko zlijejo z nohti. So nežni v svojem odtenku, kot nalašč za popolnoma ženstveno oblikovanje nohtov.

Drugi tip lakov v svoji konsistenci vsebuje srednje velike, črne delce, ki so v močno neonskem izdelku videti kot majhna, črna semena v drobtini orientalskega sadja, kot so pitaya, papaya, tamarillo ali lubenica. Poudarjajo globino intenzivne neonske barve. Ta hibrid se lahko uporablja kot edina vrsta oblikovanja nohtov ali kot edinstven element orientalskih okraskov, kot so eksotične rože ali tako imenovani "koktajli" - imitacija eksotičnih koktajlov v manikirnem stilu.

Zahvaljujoč delcem, ki ga zgostijo, se ta hibrid ne stopi ali zalije obnohtne kožice, saj so hibridni laki srednje konsistence. Zelo dobro izravnava in prav tako enostavno poravna. Prvi sloj hibrida naj nanese profesionalni stilist za manikuro nekoliko debelejši, torej izjemno natančno, tako da bo zelo temeljito prekril površino nohtne plošče. Druga plast pa naj bo nekoliko tanjša.

Uporabite nadlak, kot je Top Coat No Wipe ali Top Velvet, ki se uporablja za zaključek manikure in daje oblikovanju nohtov izjemno nežnost in eleganco.

Kolekcija NEON trajnih lakov Slowianka s finimi črnimi delci

290 Orangeglo VIDEO

Ima svetlo oranžno barvo, ki se dobro ujema s hladnimi barvami in belo.

291 Yellow Doll VIDEO

Intenzivno rumen, neon izdelek za oblikovanje nohtov. Dobro se ujema z drugimi toplimi in hladnimi hibridnimi barvami. 

292 Black Diamond VIDEO

Intenzivno, temno, fuksija barvo. Je najtemnejši v sadni kolekciji Waterneon. Dobro se ujema s toplimi in hladnimi hibridnimi barvami. Ima zelo močno neonsko barvo.

293 Millionaire VIDEO

Gre za zanimiv, zelen, intenzivno neon hibridni lak za nohte. Dobro se prilega hladnim in toplim barvam hibrida. Zato je univerzalna za izdelavo lepih in modnih okraskov za manikuro.

294 Crimson Sweet VIDEO

Kolekcija trajnih lakov Slowianka NEON z delci holografske folije:

295 Apero VIDEO

Ta čudovit hibrid ima svetlo koralno toplo barvo z neonskim lesketanjem. Povezuje se z naravno koralo v grebenu, potopljenem v ocean, ki se lesketa od sončnih žarkov. Ta različica roza pigmentacije zagotavlja izjemno lep, topel, izviren dizajn nohtov.

296 Greeneon VIDEO

Edinstveno lepe, turkizne, morske barve, ki je izjemno modna. Ta barva, ki je povezana s čudovitim, eksotičnim morjem, se popolnoma prilega značaju linije Waterneon. Le kdo ne sanja o tem, da bi preživel nekaj tednov v bližini turkizne lagune s sončno peščeno plažo? Izjemno zanimivo teksturo turkizno-morske pigmentacije poudarja vsebnost treh velikosti polprosojnih kosmičev bisernega sijaja - od najmanjših, preko srednjih, do nekoliko večjih.

297 Pinkie VIDEO

Roza, ki ima precej toplo, svetlo, neonsko barvo s koralnim odtenkom

298 Fuchsia VIDEO

Tipična, naravna roža fuksije, znana tudi kot ulanka, ima lahko tako hladno, rožnato barvo

299 Grappe VIDEO

Aliphatic Urethane Acrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hema, Butyl Acetate, Ethyl Trimethylbenzoyl Phenylphosphinate, Nitrocellulose, Ethyl Acetate, Silica Dimethyl Silylate, Benzoyl Isopropanol, Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Alcohol Methoxy, PEG/Caprolactone/Valerolactone/Dibutyl, Ethanolamine Phosphate, Xylene, Diacetone Alcohol, Tripropylene Glycol Diarylate, Cyclohexyl – dimethylammomium Dihydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylbenzene

2-Methylpropanol, Ditallowamidoethyl Phosphate. May contain (+/-) : Aqua, Bis – Trimethylbenzoy Phenylphosphine Oxide, Mica, Polyetheylene, Terephthalate, Polyester/ Copolyester, Polyurethane-11, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Styrene/Acrylate Copolymer, CI 12085, CI 14270, CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 42510, CI 45410, CI 60725, CI 73385, CI 74160, CI 74260, CI 77000, CI 77007, CI 77120, CI 77266, CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77891

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Trajni lak sušimo v UV ali LED profesionalni lučki. Odvisno od moči lučke, priporočamo 30-60 sekund. Barvni trajni lak se praviloma nanaša na spiljen in oblikovan gel pri postopku izdelave umetnih nohtov ali na polimerizirano in utrjeno bazo pri postopku trajnega lakiranja. Trajni laki se praviloma nanašajo v dveh tankih slojih (vsak sloj se suši 30-60 sekund v UV ali LED lučki). Zaključuje se s poljubnim topom, bodisi mat (VELVET) ali svetlečega efekta (Top Coat NO WIPE).

Čas utrjevanja: UV/2-3 min, LED/1 min, SUNPOWER /1 min

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3833448 Lak gel kolekcija WATER NEON (290-299)

30 drugi izdelki v isti kategoriji: