LUČKA SUN ( LED/UV ) – POWER 56 W SLOWIANKA Povečaj

LUČKA SUN ( LED/UV ) – POWER 56 W SLOWIANKA

slow-lamp56

Nov izdelek

Nova lučka Slowianka SUN POWER (LED/UV) – 56 W, na voljo še v močnejši verziji, polimerizira vse materiale za nohte, tako trajne oziroma permanentne lake kot tudi gele in akril gele. Najnovejša lučka za utrjevanje nohtov Słowianka je modernega in privlačnega dizajna v klasični črno-beli kombinaciji! Nova oblika lučke omogoča večje udobje za stranko zaradi širšega vhoda, odprtine lučke. 

Več podatkov

149,95 €z DDV

Tega izdelka ni več na zalogi


Nova lučka Slowianka SUN POWER (LED/UV) - 56 W je nepogrešljiv pripomoček v kozmetičnih salonih, salonih za manikuro ali v domači rabi. Moč lučke SLOWIANKA je 56 W in omogoča kakovostno polimerizacijo hibridnih in enofaznih lakov, saj je kombinacija LED in UV svetlobe (sun shine). To je nova generacija lučk SUN POWER. Lučka polimerizira vse materiale, to so trajni in permanentni laki, geli in akril geli. Čas sušenja materialov za trajno in permanentno lakiranje ter umetno podaljševanje nohtov s gelom ali akril gelom je med 30-120 sekund. Nova, povečana moč na 56 W zagotavlja hitro in učinkovito utrjevanje izdelkov - brez nevarnosti, da se nagubajo ali ne posušijo. Materiali bodo vedno dovolj dobro utrjeni in ne bo možnosti, da bi se razvila alergija zaradi slabo utrjenega laka ali gela.


UV/LED lučka znamke Slowianka ima tudi možnost samodejnega vklopa in izklopa. Ta možnost se imenuje tehnologija z enim dotikom. Takoj, ko roka vstopi v LED-luč, se prižge LED svetloba. Ob umiku roke pa LED-žarnica ugasne zaradi vgrajenega senzorja gibanja. Možno je zmanjšati moč sušenja v želji da se izognemo neprijetnemu občutku, ko faza utrjevanja povzroči pekoč občutek ter da se izognemo posledicam eksotermične reakcije. Pri utrjevanju različnih materialov, kot so gel ali trajni lak, potrebujemo različne čase utrjevanja, zato ima lučka štiri pred nastavljene časovnike in sicer: 10s, 30s, 60s in 90s.


Priporočeni najkrajši časi polimerizacije materiala Slowianka so:
30 sekund permanentni lak
60 sekund Combi Pink (pinchanje 20 sekund)
120 sekund Dry Cover Gel (pinchanje 20 sekund)
120 sekund Clear CC Gel (pinchanje 20 sekund)
Top Coat NO WIPE 60 sekund
Top RUBBER 60 sekund
Base RUBBER 30 sekund
Multi Art Gel 30 sekund


Najnovejša lučka za utrjevanje nohtov Słowianka je modernega in privlačnega dizajna v klasični črno-beli kombinaciji! Nova oblika lučke omogoča večje udobje za stranko zaradi širšega vhoda, odprtine lučke. Stranka ne umaže notranjosti lučke in ima za roke udoben naslon.


Lučka Slowianka je tudi nepogrešljiv pripomoček na tečajih za nohte, tečajih trajnega lakiranja, tečajih permanentnega laka ter vseh podobnih delavnicah za poslikavo in izdelavo nohtov.


GARANCIJA: 1 LETO (12 mesecev)

Upoštevajte navodila! Hraniti izven dosega otrok!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.siSpletna stranwww.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Samo za poklicno in profesionalno uporabo.

30 drugi izdelki v isti kategoriji: