UNICORN top NO WIPE - zaključni top brez disperzije z bleščicami (roza, zlate, modre)

Nov izdelek

Top No Wipe Unicorn v treh barvnih različicah je novost med topi, namenjenimi trajnemu lakiranju ali umetnim nohtom. Slowiankin najbolj prodajan top NO WIPE sedaj v novi različici. Ta različica poskrbi tako za sijaj, kot zaključevanje, zraven pa še za dodaten blišč. Unicorn lahko nanašate na kakršno koli podlago. Če ne želite sijajnega, ga celo lahko premažete s matom VELVET

Več podatkov

14,95 €z DDV

Najbolj prodajan top znamke Slowianka Nail Trends v novi različici, na voljo v treh različnih odtenkih. Ta različica poskrbi tako za sijaj, kot zaključevanje, zraven pa še za dodaten blišč. Zahvaljujoč hologramskim in super tankim delčkom folije, ki smo jih ujeli v naš najljubši top, boste ustvarili sijoč in svetleč efekt na nohtih, trajno lakiranih ali izdelanih iz gela oziroma akrila.


Tri različice Unicorn topa so: Rose, Blue in Gold
Rose Unicorn je svetlikajoča se mešanica sladkih odtenkov roza, sivke in vijolične barve. Lahko ga uporabimo s sorodnimi roza odtenki, ki jih bo oplemenitil s holografskim, svetlečim sijajem. Ali pa jih skombiniramo s kontrastnimi vzorci in ustvarimo sodoben, modni učinek. Top No Wipe Unicorn bo pomagal popolnoma preoblikovati katero koli osnovno barvo, ko pa ga nanesete na naravno barvno podlago, boste dobili izrazito rozast sijaj.


Verzija Unicorn Gold je mix drobnih koščkov folij v zlatih, zelenih in bakrenih odtenkih. Popolna kombinacija za tiste, ki rade nosite zlat ali srebrn nakit, kajti ta kombinacija spominja na odtenke plemenitih kovin. Ta odtenek lahko nanašate na katero koli barvno podlago. Ko boste za podlago uporabili naraven ten, pa bo na nohtu prevladal zlati sijaj.


Unicorn BLUE je prepletanje odtenkov modre, turkizne in odtenkov morskih globin. V primeru, da ga uporabimo na črni podlagi, se spremeni v odtenek plemenitega opala. Na beli podlagi se spremeni v diskretno in svetlečo modro.

Top No Wipe Unicorn je popolnoma podoben klasičnemu NO WIPE topu. Nima disperzije, lepljivega sloja, ima UV zaščito, ki je maksimalno 20 %, kar pomeni, da se zaradi UV zaščite ne vidi modrikast sijaj. Top lahko uporabite za pokrivanje celotnega nohta ali samo določenih elementov NAIL ART-a.


Efekt: holografski, prelivajoči se sijaj

Konsistenca: redka, zelo mazljiva


Priporočilo oziroma nasvet: Poizkusite različico, ko na Top Unicorn nanesete top Velvet. Dobili boste zelo izviren, bleščeč in mat učinek obenem.

Acrylates Copolymer, MICA, Hydroxypropyl Methacrylate, HEMA, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone.

Pred uporabo preberite etiketo. Lahko povzroči draženje kože! Preprečite stik z kožo! Preprečite stik z očmi! Pri uporabi nosite zaščitne rokavice! Hranite izven dosega otrok! Izdelek lahko uporabljajo samo za to usposobljene osebe! Uporabljajte v skladu z navodili! Samo za zunanjo uporabo! Hranite v zračnem prostoru! Ne izpostavljajte sončni svetlobi ali visokim temperaturam. Če se pojavi srbečica, rdečica ali oteklina, nemudoma prekinite z uporabo in poiščite zdravniško pomoč!

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Top Unicorn nanašamo na utrjeno barvo trajnega laka ali barvo gela. Lahko se nanaša tudi direktno na spiljen gel ali akril gel ali pa na obarvano kamuflažno bazo trajnega laka. 

Čas utrjevanja:

UV lučka: 3 min
LED lučka: 60-90 sek

Kot že samo ime pove, tega topa ni potrebno brisati ali polirati. Ta top ni priporočljivo dotikati takoj po utrjevanju v lučki. Dotik se lahko zgodi šele po 30 sekundah. Enako velja za nanašanje olja za obnohtno kožico. 

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3461157 Lak gel zaključni UNICORN

30 drugi izdelki v isti kategoriji: