LAK GEL ZAKLJUČNI UNICORN SLOWIANKA 10 ML - BREZ DISPERZIJE

Nov izdelek

Top No Wipe Unicorn v treh barvnih različicah je novost med topi, namenjenimi trajnemu lakiranju ali umetnim nohtom. Slowiankin najbolj prodajan top NO WIPE sedaj v novi različici. Ta različica poskrbi tako za sijaj, kot zaključevanje, zraven pa še za dodaten blišč.

Več podatkov

13,95 €z DDV

Najbolj prodajan top znamke Slowianka Nail Trends v novi različici, na voljo v treh različnih odtenkih. Ta različica poskrbi tako za sijaj, kot zaključevanje, zraven pa še za dodaten blišč. Zahvaljujoč hologramskim in super tankim delčkom folije, ki smo jih ujeli v naš najljubši top, boste ustvarili sijoč in svetleč efekt na nohtih, trajno lakiranih ali izdelanih iz gela oziroma akrila.


Tri različice Unicorn topa so: Rose, Blue in Gold.
Rose Unicorn je svetlikajoča se mešanica sladkih odtenkov roza, sivke in vijolične barve. Lahko ga uporabimo s sorodnimi roza odtenki, ki jih bo oplemenitil s holografskim, svetlečim sijajem. Ali pa jih skombiniramo s kontrastnimi vzorci in ustvarimo sodoben, modni učinek. Top No Wipe Unicorn bo pomagal popolnoma preoblikovati katero koli osnovno barvo, ko pa ga nanesete na naravno barvno podlago, boste dobili izrazito rozast sijaj.


Verzija Unicorn Gold je mix drobnih koščkov folij v zlatih, zelenih in bakrenih odtenkih. Popolna kombinacija za tiste, ki rade nosite zlat ali srebrn nakit, kajti ta kombinacija spominja na odtenke plemenitih kovin. Ta odtenek lahko nanašate na katero koli barvno podlago. Ko boste za podlago uporabili naraven ten, pa bo na nohtu prevladal zlati sijaj.


Unicorn BLUE je prepletanje odtenkov modre, turkizne in odtenkov morskih globin. V primeru, da ga uporabimo na črni podlagi, se spremeni v odtenek plemenitega opala. Na beli podlagi se spremeni v diskretno in svetlečo modro.

Top No Wipe Unicorn je popolnoma podoben klasičnemu NO WIPE topu. Nima disperzije, lepljivega sloja, ima UV zaščito, ki je maksimalno 20 %, kar pomeni, da se zaradi UV zaščite ne vidi modrikast sijaj. Top lahko uporabite za pokrivanje celotnega nohta ali samo določenih elementov NAIL ART-a.


Efekt: holografski, prelivajoči se sijaj

Konsistenca: redka, zelo mazljiva


Priporočilo oziroma nasvet: Poizkusite različico, ko na Top Unicorn nanesete top Velvet. Dobili boste zelo izviren, bleščeč in mat učinek obenem.

Special acrylic polymers, dipgenil (2,4,6 - ttimethylbanzoyl) phosphine oxide, acrylic monomer inorganic pigment.

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
P103 Pred uporabo preberite etiketo.
P302 Pri stiku s kožo.
P305 Pri stiku z očmi.
P352 Umiti z veliko vode.
P313 Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo
P404 Hraniti v zaprti posodi
P410 Zaščititi pred sončno svetlobo

Anja Fijavž s.p., Na vasi 12B , 3205 Vitanje. Telefon: 031 631 981. Elektronski naslov: info@briljant.si. Spletna stran: www.briljant.si

Słowianka Sp. z o o, Józefa Marcika 4, 30-503 Kraków, Poland

Čas utrjevanja:

  • UV/LED 90 sek

Samo za profesionalno in poklicno uporabo.

CPNP: 3461157 Lak gel zaključni UNICORN Slowianka - brez disperzije

30 drugi izdelki v isti kategoriji: